Interpretare vis in care apare un cioban

0
1663
Interpretare vis in care apare un cioban

Interpretarea viselor in care apare un cioban. Atunci cand visezi un cioban inseamna ca vei avea succes intr-un proiect iar daca il visezi adormit in timp ce ii pasc oile inseamna ca dai dovada de neglijenta la locul de munca.

Cand visezi un cioban care este atacat de un lup inseamna ca vei avea parte de suparari mici in familie iar un caine de cioban in vis simbolizeaza ca ai parte de credinta si de sinceritate din partea celui apropiat.

Daca visezi un cioban care canta la fluier inseamna ca vei avea parte de fericire deoarece vei primi o veste buna ce te va bucura iar cand visezi ca esti un cioban inseamna ca fericirea ta este perfecta.

cioban

Daca visezi un cioban cu turma lui si cu cainele inseamna ca trebuie sa te astepti la multa sinceritatea si iubire din partea fiintei pe care o iubesti. Atunci cand visezi ca un cioban umbla cu turma facand semne inseamna ca in destinul tau sta scris ca vei ajunge la scoli mari si vei scoli si pe altii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ciung

Pe de alta parte daca vezi un cioban cu oi inseamna ca averea iti va creste simtitor iar daca il vezi cu turma mare inseamna ca foarte multi prieteni buni se vor gandi la tine. Daca visezi un cioban care e jefuit de oi inseamna ca vei avea parte de o suparare temporara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.