Interpretare vis in care apare data

0
4071
Interpretare vis in care apare data

Interpretarea viselor in care apare o data. Atunci cand visezi o data anume inseamna ca esti atentionat asupra faptului ca ai uitat ceva, ai omis ceva, referitor chiar la o data, poate fi vorba de o intalnire pe care o poti reprograma, poate fi vorba de un curs la care ai uitat sa mergi si deasemenea il poti relua, insa cert este ca daca visezi acea data e momentul sa te gandesti bine si sa vezi peste ce ai trecut cu vederea ca sa poti repara.

Pe de alta parte data din vis mai reprezinta si faptul ca te asteapta ceva foarte important in viitor, e posibil sa ai parte de surprize placute sau chiar sa finalizezi ceva la timp, ori sa fii invitat undeva la o data anume.

Daca visezi o data fixa si ea face referire la o persoana pe care o cunosti e posibil ca tu sa fi uitat de data sa de nastere, e posibil sa fi trebuit sa va intalniti si ai ignorat sau alte variante.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un apus

Insa data din vis reprezinta adesea fapte din trecutul tau, la care te gandesti adesea cu melancolie si care iti apar si in vis, e posibil sa fie vorba de evenimente marcante, de evenimente prin care ai trecut si ti-au lasat o rana deschisa, insa poate fi vorba si despre un proces de anamneza (retraire a unor momente), declansat din cauza unor intamplari prezente.

Ceva din viata de zi cu zi te face sa iti amintesti ceva anume, retraind astfel toata experienta prin intermediul somnului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.