Interpretare vis in care apare o alergie

0
2863
Interpretare vis in care apare o alergie

Interpretarea viselor in care apare o alergie. Daca visezi ca ai o alergie inseamna ca nu te simti in siguranta sau ca nu esti in largul tau intr-un anume loc sau pur si simplu cu viata ta, ceva nu te impaca, simti ca trebuie sa faci mai mult, sa ai mai mult, sa iei initiativa dar ceva anume nu-ti da pace nu te lasa sa actionezi, poate fi vorba si de relatia pe care o ai cu persoana iubita, e posibil sa te simti prins in ceva ce nut-i convine, care nu ti se potriveste, sa te deranjeze ceva anume la persoana iubita, trebuie sa icnerci sa iti dai seama si sa rezolvi problema sau poate fi vorba de locul de munca, poate ca nu iti convin ordinele sefului, insa trebuie sa le respecti, poate ca nu iti convin atitudinile colegilor, insa trebuie sa ii tolerezi si pe ei.

Trebuie sa ne dam seama ce anume ne creeaza alergia in vis ca sa descoperim si cauza reala pentru care ne simtim stanjeniti in viata ori jenati de anumite circumstante.

Totodata visul in care apare o alergie mai arata si ca nu ai ce face ca sa poti schimba situatia, deoarece ceva te deranjeaza, este greu de evitat, te jeneaza o situatie si nu ai ce face ca sa o indrepti, deoarece nu depinde de tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cocosat

alergie la frig

In acelasi timp poate insemna si o relatie care poate fi greu de controlat, o persoana draga care mereu face numai lucruri impotriva ta, nu te ia deloc in seama deoarece e mult mai comod pentru dansa sa fie in contradictie continua decat sa dea crezare si ascultare.

In alta ordine de idei ne mai putem referi si la faptul ca atunci cand visati ca sunteti alergic la polen sau la alte elemente florale ori la mediul natural, ar trebui pentru o perioada sa incercati sa va feriti de prea mult stat in natura deoarece e posibil sa capatati o boala pe calea aerului, trebuie sa va pprotejati putin ca sa evitati un dezastru.

Daca visati ca sunteti alergic la animale inseamna ca ar trebui sa nu mai dati crezare oamenilor needucati si nici macar atentie, sa ii lasati in legea lor si sa va vedeti de propria viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.