Interpretare vis in care lucrezi cu albinele la stupi

0
587
Interpretare vis in care lucrezi cu albinele la stupi

Interpretarea viselor in care lucrezi cu albinele la stupi releva munca multa si satisfactii multiple in viata ta, relatii bune cu oamenii din jur si bucurii.

Visul in care lucrezi la stupi denota harnicie si multa staruinta. Asemenea ipostaza in vis semnifica faptul ca iti desfasori munca sau afacerea intr-un domeniu anume, un perimetru strict si foarte organizat. Conceptul poate fi extins si la alte laturi ale vietii insa in special se refera la munca.

Daca visezi cum scoti albinele din stup pentru a culege mierea este un semn de complicatii in activitatea sau afacerea personala, insa rezultatul va fi unul multumitor. Daca albinele te inteapa in vis in timp ce lucrezi cu stupii este un semn de mici pericole, sau mai bine spus probleme cu munca, s-ar putea ca in viata reala sa intampini obstacole in atingerea scopurilor sau a obiectivelor in munca.

Se poate intampla sa ai piedici din partea unor colegi de serviciu care nu te vad cu ochi buni sau sunt invidiosi pe tine din cauza reusitelor tale.
Daca ai o afacere, in acest caz se poate intampla sa ai piedici puse de competitori ori parteneri de afaceri.

In general visul are mesaje foarte bune, reprezinta pentru tine efortul si munca sustinuta pe care o vei avea de facut pentru a-ti atinge idealurile. Mai sugereaza si faptul ca pentru a atinge acele idealuri ai nevoie de sustinere si munca in echipa, implica munca foarte organizata si cu efort mare, cu daruire din partea ta.

stupi de albine

Nu ar fi de mirare ca in curand sa lucrezi intr-o astfel de organizatie unde se aplica principiile efortului comun, a colaborarii pentru binele tuturor. Ar putea fi vorba de organizatii comunitare, de intrajutorare sau pur si simplu o initiativa altruista la care te vei angaja si tu. In orice caz, visul semnaleaza roade sigure si indestulatoare daca sunt mentinute regulile de baza ale “stupului”.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-o tabara

Daca albinele nu te inteapa in timp ce culegi mierea este un semn ca in viata reala colaborarea va fi extraordinara si vei munci din placere, relatiile cu ceilalti vor fi de calitate si de durata.

Privit din alt unghi, visul cu albine si stupi sugereaza aspectele feminine mai ales daca visezi ca stupii sunt parasiti de albine si raman larvele inauntru. In aceasta stuatie visul poate simboliza nevoia ta de a fi coordonat(a) si “cocolosit(a)” de catre cineva, s-ar putea sa ai nevoie in realitate de protectia cuiva cu putere de influenta mare.

Este posibil sa nimeresti intr-o ipostaza in curand in care va fi nevoie de interventia cuiva influent pentru un ajutor. Este posibil sa ai nevoie de ajutorul cuiva in profesie sau pentru a te afirma intr-un domeniu anume.

Visul cu stupi plini cu albine la care lucrezi simbolizeaza natura materna in linii generale, in intelesul larg al cuvantului. Denota in realitate si necesitatea de a beneficia de o astfel de protectie pana te pui pe picioarele tale. S-ar putea ca in viata reala sa te afli la anaghie si doar o persoana cu totul deosebita sa te poata ajuta sa iti urmezi calea, in special o persoana cu calitati materne profunde si autentice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.