Interpretare vis in care apare deodorant

0
1137
Interpretare vis in care apare deodorant

Interpretarea viselor in care apare deodorant. Atunci cand visezi un deodeorant sau visezi ca te dai cu el inseamna ca ai o foarte mare forta de a te opune tuturor activitatilor care sunt menite sa te distruga, aici fiind vorba in primul rand de vicii, de tot ceea ce nu ar trebui sa faci in viata, indiferent de cauza, motive, varsta, circumstante etc.

Atunci cand visezi ca cineva vrea sa te dea cu deodorant inseamna ca in realitate vei avea parte de cateva sfaturi bune de la persoane care in la tine foarte mult si vor sa te ajute sa scapi de toate obiceiurile si sentimentele urate care iti ditrug viata.

De regula deodorantele mai apar in vis si in cazul in care simti nevoia sa iti faci curat in viata ori simti pur si simplu nevoia sa te debarasezi de unele sentimente negative, parca nu mai ai energie pentru nimic si vrei sa mergi in cu totul alta directie, sa incepi ceva nou cu forte proaspete.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cratita

Insa deodorantele mai pot fi interpretate si din punct de vedere psihologic, ele aratand astfel faptul ca individul in cauza are foarte multe initiative, este un om energic si perseverent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.