Interpretare vis in care apare rau

0
13250
Interpretare vis in care apare rau

Interpretarea viselor in care apare rau. Atunci cand visezi un rau care curge ori atunci cand visezi ca tu esti pe un rau curgand inseaman ca daca stii sa te temperezi si sa te porti ca atare iti vei aduna foarte multi prieteni si vei fi apreciat si respectat.

Raul din vis mai poate simboliza si faptul ca vei avea parte de multa iubire iar daca il visezi foarte involburat inseamna ca tristetea va pune stapanire pe viata ta si e posibil chiar sa te certi cu persoana iubita.

In cazul in care visezi ca te imbaiezi intr-un rau inseamna ca vei castiga o suma mare de bani si nu vei mai duce lipsa de nimic, iar daca te visezi cazut in rau inseamna ca te pandeste o mare primejdie, trebuie sa ai grija si cu sanatatea.

Un rau cu apa agitata in vis reprezinta un mare ghinion, insa daca are apa limpede, asemeni cristalului inseamna ca vei avea parte de multe bucurii, iar daca visezi ca curge in fata ta inseamna vei afla unele lucruri negative care te supara.

Raul care curge foarte repede in vis reprezinta cineva iti poarta pica deoarece ai realizat foarte multe in viata, ori chiar tu esti cel care poarta ciuda pe cineva. Daca visezi ca inoti in rau incet inseamna ca toate visele ti se vor realiza, iar atunci cand visezi ca te ineci in rau inseamna ca vei avea parte de desfatare, de placeri fine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare cuvantul „a vedea”

rau

Un rau foarte agitat inseamna ca vei trai in saracie, poate insemna si deces, insa in general arata faptul ca nu esti implinit si nici multumit de tine. Daca in vis iti apare un rau prin care poti vedea pietrele inseamna ca esti pasnic, senin, vei avea parte numa de lucruri bune iar daca visezi un rau calm inseamna ca destinul iti va fi favorabil.

Daca visezi ca iei apa din rau inseamna ca in curand vei avea multa fericire in viata, daca visezi un mal de rau inseamna ca toate telurile tale nu vor fi atinse, ti se vor narui toate visele iar daca visezi un rau poluat inseamna ca vei avea ghinion.

Daca visezi ca te arunci in rau inseamna ca esti suparat, melancolic, ai multa tristete in suflet iar daca visezi ca treci un rau inseamna ca vei reusi sa progresezi, inaintezi in plan social si la locul de munca. Iar atunci cand visezi ca un rau trece peste o campie inseamna ca viata ta fi una linistita, plina de armonie, de pace si de impliniri.

Pe de alta parte daca visezi un cal rau inseamna ca vei avea pierderi semnificative pe plan economic, daca visezi un ochi rau inseamna ca vei avea multe colaborari de succes, toate iti vor merge bine si vei finaliza unele proiecte cu succes iar daca visezi ca ai un tata rau inseamna ca te afli intr-o mare problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.