Interpretare vis in care apare un evantai

0
20
Un evantai Sursa: magazinvintage.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un evantai. Atunci cand visezi un evantai inseamna ca vei face o calatorie in curand, insa una peste granite, iar evantaiul mai poate fi si obiectul dorintei pornita din intentia de a va ascunde sentimentele adevarate, poate avand ca pretext dorinta de a face haz de necaz, de a va pozitiona in centrul atentiei. Atunci cand femeile viseaza un evantai inseamna ca sunt cochete si doresc sa iasa in evidenta in fata sexului opus iar pentru barbati evantaiul mai inseamna si rivalitate in dragoste, iubire care nu a fost impartasita.

Un evantai Sursa: magazinvintage.blogspot.com
Un evantai
Sursa: magazinvintage.blogspot.com

Daca visati ca aveti un evantai inseamna ca veti avea parte de veselie in general iar daca visati ca folositi unul inseamna ca aveti relatii urate cu cei de la locul de munca. Cand visati ca purtati un evantai inseamna ca veti calatori departe si daca rupeti unul inseamna ca veti avea o discutie desigru in contradictoriu, de proportii in familie, poate mai ales cu sotul sau sotia, totul pornind din cauza banilor, ori poate a copiilor care va cauzeaza numai necazuri.

Evantaiul din vis mai poate simboliza insa si faptul ca e posibil sa fiti un om rafinat, sa doriti eleganta si sa aveti parte de ea prin comportamentul frumos de care dati dovada. Insa se mai poate vorbi si de un mediu social in care veti intra, total difeit fata de ceea ce ati vazut inainte, poate fi vorba despre oameni sus pusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here