Interpretare vis in care te trezesti in cada de baie cu cineva

0
521
Interpretare vis in care te trezesti in cada de baie cu cineva

Visul in care faci baie in cada cu cineva face trimitere imediata la viata intima si nevoia de a clarifica acest aspect al vietii. Totodata  sunt aratate si sentimentele de frica legate de aceasta latura, frica de sentimente din trecut, frica legata de anumite neintelegeri avute cu cineva si care inca te apasa, nevoia de a trece de aceste anxietati.

Subconstientul va trimite un imbold pentru a trece la o noua faza in relatiile intime avute cu cineva. Nevoia de “spalare” a sufletului, nevoia de scapare dintr-o situatie care nu va convine deloc precum si frica de blocajul sentimental la un anumit nivel neconfortabil sunt deasemenea sugerate de visul acesta.

Daca persoana cu care va vedeti in baie este o femeie reprezinta faptul ca viata intima este foarte agitata si nu va multumeste pe deplin existand multe conflicte si suparari. Daca femeia este goala reprezinta o rusine, sau jena fata de o relatie pe care o aveti si peste care nu reusesti sa treci inca, sunt aspecte jenante fata de ceilalti, pe care desi ati incercat sa le ascundeti ele au reusit sa iasa la suprafata in vazul tuturor.

Daca apa este curata inseamna ca sansele de a scapa de toate problemele relationale sunt mari, apa curata reprezinta potentialul de a va curata de ce este negativ sau gresit iar persoana cu care sunteti in cada va arata cam de unde va provin toate aspectele negative legate de viata intima. Daca apare o fetita sau un copil in general s-ar putea sa va apese un sentiment de vinovatie fata de cineva cu care ati avut o relatie si a avut mari asteptari de la tine.

Citește și:  Interpretare vis in care derapezi cu masina si te afunzi intr-un rau

in cada

Mai poate insemna si un conflict in familie pe aceasta tema. Daca te atingi cu acea persoana semnifica faptul ca exista lucruri care te apasa mult in aceasta privinta, lucruri peste care nu poti sa treci, legaturi din trecut care inca isi pun o amprenta pe sufletul tau si nu te lasa sa mergi mai departe.

Daca apa este murdara sau tulbure inseamna ca vor urma perioade nefaste in relatie, in casnicie, ar putea fi certuri si necazuri legate de relatie, imposibilitatea de a construi ceva durabil cu o persoana de sex opus. Exista si un sentiment de vinovatie fata de cineva.

La fel de bine ar putea insemna si faptul ca la o varsta frageda cineva va ranit sentimentele puternic si in mod ireversibil iar acum va zbateti sa gasiti puterea de a depasi in mod constient acest handicap. De cele mai multe ori acest vis are legatura cu trecutul intim al persoanei care viseaza, si trebuie identificata exact cauza care a produs aceasta dereglare emotionala.

Poate la fel de bine sa fie vorba si de o dereglare sexuala aparuta tot din aceleasi motive enumerate mai sus iar apa curata arata posibilitatea certa de a depasi acest prag, pe cand apa murdara prevesteste in continuare instabilitate si incertitudine vis a vis de viata sexuala si emotionala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.