Interpretare vis in care se tot repeta actiunea

0
234
Interpretare vis in care se tot repeta actiunea

Interpretarea viselor in care se tot repeta actiunea se refera la situatii in care o sa existe riscul unor erori sau, in alta ordine de idei, reflecta importanta unor amanunte pe care nu o sa le iei in considerare indeajuns.

Visul in care ti se repeta la nesfarsit o actiune in care esti implicat(a) ilustreaza neatentie sau dezinteres asupra unor aspecte importante, visul este un semn ca in realitate o sa trebuiasca sa acorzi maxima atentie acestor aspecte cand vor aparea in viata reala.

Daca visezi ca se tot repeta un dialog cu cineva anume s-ar putea ca in realitate sa nu ti cont de ceea ce ti se va spune intr-o imprejurare, amanunte folositoare pe care daca nu le iei in serios pot sa duca la o stare mai neplacuta sau dezavantajoasa pentru tine sau familia ta.

Visul in care se to repeta o imprejurare in care urci niste trepte poate sa semnifice greseli comise de tine in abordarea unor situatii sau la incercari de a accede la functii superioare.

Poate sa fie vorba de o actiune personala sau o afacere in care nu se arata inca rezultatele deoarece iti scapa ceva anume, nu alegi bine persoanele cu care colaborezi sau nu plasezi bine niste bani.

actiune repetitiva

Acest vis are o paleta foarte larga, printre altele este posibil sa reflecte si discutii inutile cu o persoana foarte influenta care te poate ajuta sa accesezi un loc de munca mai bine platit si mai bine vazut, in general se poate spune ca iti vei pierde timpul degeaba discutand cu cine nu trebuie.

Citește și:  Interpretare vis in care angajezi un detectiv particular

Asemenea vis mai poate prevesti si unele mici necazuri in relatia amoroasa sau in cea de familie. Daca visezi ca se tot repeta urcarea unor trepte atunci s-ar putea ca in realitate sa nu alegi calea potrivita pentru a aborda o persoana pe care o simpatizezi foarte mult sau, in cazul in care deja esti implicat(a) intr-o astfel de relatie, visul ilustreaza unele mici certuri ori, in anumite imprejurari, exista sansa de a fi inselat(a). Visul intr-o asemenea ipostaza arata ca nu trebuie sa ai incredere nemarginita si eterna nici chiar in persoanele de langa tine.

Daca visezi ca treci la nesfarsit prin fata aceleiasi case poate insemna faptul ca in realitate se poate sa ai probleme intr-un viitor proiect la care o sa te angajezi impreuna cu alte persoane.

Visul in care treci mereu si mereu prin fata unei locuinte poate sa reflecte faptul ca in viata reala o sa ai o sansa imensa de a realiza ceva frumos si durabil, poate sa fie vorba de un proiect sau de un plan de durata mai lunga insa, in general, o sa fie ceva ce iti poate schimba viata pentru totdeauna.

Visul arata ca poti rata aceasta sansa daca nu esti destul de atent(a), sau, in cazul in care deja esti implicat(a) intr-un asemenea proiect, se poate sa iti fie distrasa atentia de catre cineva spre scopuri inutile pentru cauza ta. In aceasta ipostaza visul te anunta ca trebuie sa te dedici total proiectului respectiv fara a lasa alte persoane sa iti fluture alte tentatii pe sub nas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.