Interpretare vis in care apare un taur

0
13292
Interpretare vis in care apare un taur

Interpretarea viselor in care apare un taur. Atunci cand visezi un taur inseamna ca vei avea parte de suparare alaturi de cei apropiati. Atunci cand visezi un taur care alearga inseamna ca vei intalni in viata o persoana foarte importanta si in cazul in care visezi ca achizitionezi un taur inseamna ca vei avea parte de neimpliniri in domeniul afacerilor. Atunci cand visezi ca iti cumperi un taur foarte mare inseamna ca vei reusi sa scapi de o primejdie, de un pericol iar in cazul in care visezi coarne de taur inseamna ca vei avea parte de incredere.

Un taur distrugator in vis poate sa simbolizeze si o lupta dificila pe care o duci cu cei din jur sau cu tine, iar atunci cand in vis iti apar mai multi tauri inseamna ca porti o dragoste nesabuita pentru cineva anume, un taur maiestuos, imperios, inseamna ca dai dovada de multa creativitate la locul de munca iar atunci cand visezi mai multi tauri inseamna ca vei avea si bucurii la fel de multe.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un regiment

In momentul in care visezi un taur negru acesta simbolizeaza moartea iar daca visezi tauri care zburda e posibil sa ai parte de un accident foarte grav, ce se poate finaliza cu un deces.

Pe de alta parte un taur alb in vis poate sa reprezinte faptul ca vei fi promovat la locul de munca iar atunci cand visezi ca un taur te urmareste inseamna ca va trebui sa fii mai precaut, mai prudent in afaceri, iar un taur care impunge pe cineva in vis sau o lupta intre tauri, reprezinta faptul ca mai bine eviti sa faci imprumuturi banesti de la alte persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.