Interpretare vis in care apar oameni negri

0
13591
Interpretare vis in care apar oameni negri

Interpretarea viselor in care apar oameni negrii poate sa reprezinte o latura mai putin cunoscuta a propriei personalitati sau aspecte reprimate, depinde si de sentimentul simtit in vis in momentul in care vezi asa ceva.

Daca visezi ca iti apar oameni negrii in vis conteaza foarte mult ce alte amanunte secundare mai ies in evidenta, in general se spune ca a visa asa ceva scoate in prim plan sentimentele refulate ale trecutului sau aspectele tinute sub presiune, ascunse de ochii celorlalti.

Visul in care mergi pe strada la intamplare si iti ies in fata persoane de culoare poate sa prevesteasca vesti mai putin placute in legatura cu relatiile de munca sau relatiile sociale, s-ar putea sa te antipatizeze cineva.

oameni de culoare

Daca visezi ca iti intra niste oameni negrii in casa atunci exista posibilitatea ca sa apara neconcordante intre planurile familiei, eventuale discutii mai aprinse insa nimic serios care sa duca la conflicte mai mari.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un hanorac

Visul in care apar oameni negrii simbolizeaza in alte interpretari vestile placute si energiile nedescatusate, are mult de-a face cu energia sexuala tinuta in frau. Visul reflecta masculinitatea sau feminitatea, depinde de sexul persoanei care viseaza asa ceva.

De multe ori visul semnifica emotiile si dorintele nesatisfacute, ilustreaza fata ascunsa a personalitatii fiecaruia, poate reflecta si o parte opresata si neacceptata a personalitatii ori faptul ca te simti dat(a) la o parte si neacceptat intr-un anumit anturaj sau cerc de cunostinte.

Daca visezi asa ceva atunci este posibil sa te simti exclus(a) de cineva, depinde de peisajul sau decorul care mai apare in vis. In aceasta ordine de idei, daca visezi oameni negrii in costume sau intr-un mediu mai profesional atunci s-ar putea ca sa nu te poti exprima asa cum doresti la serviciu sau intr-o alta activitate ce tine de latura profesionala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.