Interpretare vis in care apare fantana

0
17324
Interpretare vis in care apare fantana

Interpretarea viselor in care apare fantana. Atunci cand visezi o fantana care stropeste cu apa inseamna ca in realitate vei avea o casnicie foarte armonioasa. O fantana uscata, fara apa, daca iti apare in vis, inseamna ca vei avea parte de dezamagiri de proportii. Atunci cand visezi fantana cu apa limpede inseamna ca esti sincer si cei din jurul tau sunt sinceri cu tine, iar daca visezi ca sari o fantana, atunci e posibil sa ai o paguba financiara.

In cazul in care visezi ca pici intr-o fantana inseamna ca vei avea parte de suparari iar daca visezi ca te uiti la ea pur si simplu inseamna ca vei avea parte de veselie si de bunastare, e posibil sa participi la o petrecere.

Fantana din vis mai poate insemna si fericire, multumire de proportii, veselie, insa aceasta poate sa apara in mai multe ipostaze si anume: fantana adanca din vis poate sa fie reprezentantul sufletului in realitate, ea aratand faptul ca persoana care o viseaza are de fapt un suflet foarte bun si ca se emotioneaza usor.

Atunci cand visezi ca ai cazut intr-o fantana adanca se mai spune si ca va trebui sa iei o decizie finala in cadrul unei probleme sentimentale iar fantana arteziana inseamna ca vei avea parte de belsug, de castig, mai ales daca aceasta curge si este mare, frumoasa. O fantana arteziana cu apa limpede mai poate reprezenta si dorintele satisfacute sau implinirea sperantelor in realitate.

Atunci cand visezi o fantana arteziana cu apa tulbure inseamna in realitate ca vei avea parte de ruina iar daca visezi ca ai in curte sau in casa o fantana arteziana ineamna ca vei avea parte de belsug, de prosperitate. In aceeasi ordine de idei, in cazul in care visezi o fantana arteziana secata inseamna ca in realitate vei avea parte de sperante desarte, de vreme ce o fantana arteziana din care vrei sa bei arata faptul ca asteptarile pe care le ai se vor termina destul de bine.

Daca visezi ca alti oameni beau din fantana arteziana inseamna ca vei incheia afaceri bune, mai ales pentru ca reusesti sa te faci foarte placut, vei avea parte de fericire, iar atunci cand visezi o fantana foarte frumos construita inseamna ca prietenii iti sunt sinceri si cei avea parte de fericire.

fantana

O fantana care are caldare gaurita inseamna ca in viata reala vei avea parte de necazuri, de nemultumiri, iar atunci cand cazi in ea inseamna ca vei avea parte de defaimare, de suparari. Asa cum am mai precizat o fantana cu apa limpede, curata inseamna ca aveti perspective de viitor foarte frumoase iar daca apa este si rece inseamna ca veti reusi sa scapati de un pericol sau de o problema care va agita foarte tare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare galeata

Daca visati o fantana care aunca cu apa in sus inseamna ca veti avea parte de o mare bucurie cu un castig de proportii iar daca visezi ca stai in fata unui izvor puternic inseamna ca vei fi pus intr-o mare primejdie.

O fantana pe care o sari inseamna ca vei avea parte de saracie, iar un foarte frumoasa mai poate simboliza si faptul ca in curand vei primi un dar, un cadou. Daca te visezi intr-o fantana, cazut inseamna ca vei avea parte de suparari, iar atunci cand visezi o fantana c accesorii, infrumusetata, inseamna ca in realitate vei primi daruri frumoase si setimente placute de la cei din jurul tau.

Daca te visezi in poarta unei fantani inseamna ca vei avea parte de noroc si de sanatate iar atunci cand visezi ca stai in fata unei fantanicare merge inseamna ca vei avea parte de sanatate si de abundenta. Daca visezi ca pici intr-o fantana urata, care nu este inrgijita si are mult mal, inseamna ca vei avea parte de defaimare, de multe griji, de necazuri.

O fantana pe care o infrumusetezi tu inseamna ca vei primi daruri de la persoane foarte importante iar daca visezi ca sapi o fantana inseamna ca vei avea parte de certuri in familie, de saracie. Pe de alta parte daca visezi ca sapi o fantana intr-un pamant bun inseamna ca vei reusi sa iti gasesti un loc de munca bun iar daca te visezi scotand apa din fantana inseamna ca vei avea parte de belsug in casa si de armonie si iubire alaturi de partenerul/a de viata.

O fantana care a secat inseamna ca vei avea parte de griji iar sanatatea iti va fi afectata iar o fantana care curge in vis mai poate arata si semn de petrecere, deoarece aceats aeste un simbol al abundentei de mancare si de bautura. Daca visezi ca zaresti mai multe fantani inseamna deasemenea prosperitate, petreceri, bogatie, veselie si bucurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.