Interpretare vis in care apar bube

0
38877
Interpretare vis in care apar bube

Interpretarea viselor in care apar bube. Daca visezi ca ai bube pe corp inseamna ca vei avea un castig material si ca viata ta va fi frumoasa in general, totul iti va merge bine in viitor.

Atunci cand visezi bube pe fata sau pe maini in general inseamna avutie si noroc iar daca visezi bube pe corpul altei persoane inseamna ca nu trebuie sa ai incredere in prietenii pe care ti i-ai facut de curand.

Cand visezi ca ai bube pe fata se mai spune ca vei avea parte de ocrotire, de stabilitate in unele chestiuni ale vietii, bubele de pe fata mai inseamna si ca unele persoana te vorbesc pe la spate, iti vor raul si asta te macina, pana la iritare.

O buba rosie foarte mare inseamna ca vei avea parte de sanatate in general, iti va merge bine si nu te vei imbolnavi pentru o perioada de timp.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca ai bube inseamna ca vei reusi sa iti implinesti toate fanteziile mai ales daca sunt de natura sexuala si bubele de pe cap din vis reprezinta faptul ca vei avea parte numai de noroc si de multe vesti bune, primesti bani din toate partile, mai ales daca ai dat cu ceva timp in urma cu imprumut si iti merge in general bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un/o urat/urata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.