Interpretare vis in care te uiti intr-un album cu poze alb-negru

0
1031
Interpretare vis in care te uiti intr-un album cu poze alb-negru

Interpretarea visului in care te uiti intrun album cu poze alb-negru face referire in principal la controlul pe care il ai asupra vietii tale. Sa ai un astfel de vis e un semn ca ai avut un trecut plin de contradictii puternice care si-au lasat amprenta profund asupra personalitatii tale.

Daca visezi un album inseamna ca ai o dorinta de a verifica momente din viata ta pentru a-ti da seama de evolutie sau involutie, de momente si ipostaze care sa iti ofere o imagine cat mai reala a stadiului la care te afli tu in prezent. Acest tip de vis este frecvent la persoanele care nu sunt multumite cu propria lor viata si evolutie in toate planurile, reflecta caractere inconstante si pline de neprevazut.

Daca visezi ca te uiti intr-un album la poze alb-negru este un semn de realizare a faptului ca ai comis greseli inainte si incerci sa le gasesti cauzele iar visul acesta iti sugereaza faptul ca principala cauza esti tu in cazul in care te uiti la fotografii care te infatiseaza pe tine.

Iti sugereaza faptul ca in trecut ai luat decizii contradictorii si ai dat peste cap nu doar parerea celor din jurul tau ci chiar si pe tine te-ai surprins uneori. Subconstientul te avertizeaza ca este nevoie de mai multa constanta si responsabilitate din partea ta, daca esti prea egoist atunci e nevoie sa te cizelezi din acest punct de vedere iar daca cumva ai fost partinitor in a judeca anumite situatii sau oameni atunci ar trebui sa reechilibrezi situatia cerandu-ti scuze de la persoanele pe care le-ai defavorizat in mod constient.

Citește și:  Interpretare vis in care apare desen animat

album cu poze vechi

Acest tip de vis e o mana de ajutor in adevaratul sens al cuvantului pentru cine poate sa inteleaga valoarea lui. Daca in vis privesti la o poza care reprezinta ceva membrii de familie e un semn ca ai ramas afectat in mod serios de unele vorbe sau fapte patimite in trecut din parte acelor rude.

Daca iti visezi o fosta iubita sau iubit intr-o poza alb-negru este posibil ca inca sa te simti afectat de unele decizii ale ei (lui) din trecut care sa fi dus la ruperea relatiei, s-ar putea ca nici pana azi sa nu intelegi de fapt ce a stat la baza despartirii voastre. Daca visezi o actuala prietena in aceasta postura, sau sotul (sotia) atunci poate sa indice faptul ca in relatia voastra matrimoniala sau amoroasa sa existe anumite aspecte care te intriga si nu le intelegi, mai mult, te face chiar confuz(a).

S-ar putea sa fie vorba de mici atitudini care sa nu se potriveasca cu vorbele spuse, ori sa fie fapte care sa nu se prea potriveasca cu vorbele care ti se spun, si de aici sa se nasca o intreaga neintelegere care sa apese greu asupra linistii din cuplu.

In final, daca visezi ca te uiti la poze alb-negru care te infatiseaza pe tine cand erai copil atunci simbolizeaza o perioada veche, din vremea copilariei, pe care ai vrea din tot sufletul sa o retraiesti, sa o parcurgi din nou pentru a avea ocazia de a proceda in anumite situatii total diferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.