Interpretare vis in care apare gri

0
1070
Gri, Foto: canonistas.com

Interpretarea viselor in care apare gri. Atunci cand visezi culoarea gri aceasta este echivalentul plictisului, al temerilor, al starilor de stagnare, de depresie, imposibilitatea de avansare. Atunci cand visezi ca esti inconjurat de gri inseamna ca ti-e si frica de ceva ce te inconjoara, esti poate debusolat, nu reusesti sa iei o decizie, sa gasesti drumul cel bun. De cele mai multe griul din vis mai poate sugera si faptul ca esti prins in activitatile zilnince, nu esti in stare sa iesi din rutina, sa te distrezi si tu putin, esti prea banal, duci o viata trista care te va duce in cele din urma la plistiseala si la dorinta de a termina mai repede cu ea.

Gri, Foto: canonistas.com
Gri, Foto: canonistas.com

Cei care adesea viseaza gri sunt de regula oameni plictistori si nu se pot distra nici macar in cele mai amuzante contexte, avand in vedere ca viata lor este o adevarata rutina. Aici mai putem vorbi si despre laguna foarte mari in creativitate, lipsa de ingeniozitate, lipsa de inventivitate, oboseala, stres, stari depresive, dor fara explicatii, sentimente de tristete poate chiar fara motive.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un iepure

In schimb daca visam un gri foarte deschis acesta poate fi simbolul unui sfarsit de tristete, a unei perioade bune ce urmeaza sa inceapa in viata noastra, a unui context plin de armonie si de implinire sufleteasca, linistea mintii, trairi frumoase fata de cei din jur si in cazul in care visam un gri inchis acesta reprezinta exact opusul deci frica, lipsa de incredere in propriile forte, confuzie mentala.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.