Interpretare vis in care apare o bricheta

0
3969
Interpretare vis in care apare o bricheta

Interpretarea viselor in care apare o bricheta. Atunci cand visezi o bricheta inseamna ca vei primi o vizita foarte interesanta care te va bucura in acelasi timp, poate revezi niste prieteni plecati peste hotare sau iti revezi familia.

Cand visezi ca aprinzi o bricheta atunci in functie de restul simbolurilor care apar aspectul poate fi pozitiv sau negativ in viata profesionala sau in viata amoroasa. Bricheta mai poate fi interpretata si asemeni unei idei care se naste in mintea ta si care te va ajuta in cazul in care visezi ca o aprinzi.

Bricheta din vis mai poate sugera si faptul ca te vei implica intr-o serie de relatii amoroase frugale, lipsite de frumusete launtrica, cochetezi cu toata lumea, iti place sa fii luat in seama de sexul opus, nu iubesti sincer, de fapt pentru aventuri de-o noapte nici nu este nevoie de mare iubire sau de sinceritate. Intr-o idee, traiesti clipa si nu-ti pasa de cine trebuie sa te folosesti ca sa te simti bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un panou

Daca bricheta din vis nu este aprinsa, deci o visez pur si simplu inseamna ca vei avea parte de foarte multa monotonie, nu stii ce sa faci ca sa te mai arinzi putin, sa fii mai activ, esti prins intr-o continua stare de stagnare iar pe langa toate acestea parca nici macar in sufletul tau nu se poate naste vresun sentiment frumos, deoarece esti superficial si efemer, traiesti in derizoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.