Interpretare vis in care lucrurile din jurul tau leviteaza

0
731
Interpretare vis in care lucrurile din jurul tau leviteaza

Interpretarea viselor in care lucrurile din jurul tau leviteaza se refera la situatii in care incerci sa pastrezi un control asupra lucrurilor sau asupra unor oameni, ai unele mici dificultati in a crea o ordine in jurul tau.

Daca visezi ca esti acasa si toate lucrurile din jurul tau incep sa se ridice in aer de la sine si sa leviteze atunci este un semn ca incepi sa te simti dezorienta(a), ai o problema in a controla ce se intampla in viata sau familia ta.

De asemenea, scena mai poate sa ilustreze si niste neclaritati in legatura cu lucrurile pe care iti fundamentezi intreaga ta activitate, s-ar putea sa afli ceva care o sa te buimaceasca destul de rau astfel incat o sa iti pierzi motivatia si increderea in ceea ce faci.

Daca visezi ca toate lucrurile leviteaza in jurul tau la locul de munca atunci este foarte posibil ca in curand sa depui eforturi inzecite pentru a avea in stapanire si sub control anumite instrumente de munca sau situatii ce au legatura directa cu activitatea profesionala. Pot aparea unele nelinisti sau nemultumiri pe linie profesionala din cauza ca iti scapa anumite amanunte care vor produce putin haos in activitatea ta.

Visul simbolizeaza incercarea de a balansa ceva, de a aduce la o noua forma, de a remodela sau de a crea un raport de echilibru intre persoane si lucruri, intre persoane si evenimente sau intre tine si alte activitati.

totul leviteaza in jurul tau

Visul in care toate lucrurile leviteaza in jurul tau mai poate ilustra in alte interpretari si proiecte sau ganduri ce au prea putin de-a face cu realitatea, astfel ca in viata de zi cu zi s-ar putea sa iti faci mari iluzii ca o sa poti construi ceva, planurile pe care le faci nu sunt bazate pe date corecte si reale, ideile pe care le ai si pe care doresti sa le transpui in realitate sunt prea intangibile.

Citește și:  Interpretare vis in care esti salvat de un pompier

Daca vrei sa pui la punct un plan si insisti sa iti atingi un obiectiv neaparat atunci exista posibilitatea mare ca visul sa te anunte ca este o mare eroare de planificare sau exista in planul tau un punct slab care poate sa duca de rapa intreaga afacere.

Visul in care toate lucrurile leviteaza in jurul tau mai poate sa simbolizeze in alte imprejurari si distantarea ta de o sursa de protectie sau de un sistem de valori, poate sa exprime detasarea de un punct de sprijin, distantarea de un centru de forta sau de stabilitate, reflecta neluarea in seama a unor valori valabile, ignorarea adevarului, departarea de o sursa de existenta, pierderea stabilitatii in general sau intr-o situatie sau conjunctura, bazarea pe lucruri neadevarate, gandire ilogica, interpretarea gresita a unor lucruri sau persoane, denaturarea unor fapte, pervertirea unor activitati sau actiuni, punerea increderii in persoane si lucruri instabile.

Visul in care toate lucrurile leviteaza in jurul tau poate sa fie un semn ca in viata reala nu poti sa renunti sau renunti cu foarte mare greutate la lucruri sau idei care nu prea iti sunt de real folos ci mai mult te incurca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.