Interpretare vis in care esti langa niste bagaje

0
2563
Interpretare vis in care esti langa niste bagaje

Interpretarea viselor in care esti langa niste bagaje reflecta in ansamblu perioada de dinaintea unei calatorii sau a unei schimbari importante, reflecta o situatie potrivnica si necesitatea de a schimba ceva de urgenta.

Daca visezi ca stai langa niste bagaje simbolizeaza in general nevoia de a schimba ceva ce nu merge, este un semn ca trebuie sa te pregatesti incet incet sa inlocuiesti parti importante din activitatea sau viata ta personala deoarece se pare ca nu iti mai sunt de folos ori sunt nepotrivite.

bagaje

De asemenea, daca visezi ca stai langa niste bagaje mici este un semn ca vor urma niste probleme mici financiare si care iti vor prduce destul haos incat sa te determine sa intri in actiune.

Visul in care stai langa niste bagaje mari reflecta nevoia stringenta pe care o ai de a-ti aseza viata intr-o noua ordine, semnifica necesitatea reala de a pune noi baze intr-o activitate care nu mai merge sau intr-o relatie care nu mai rezista.

Daca in viata reala ai probleme in relatia sentimentala atunci visul este un semn ca trebuie sa schimbi ceva de urgenta, ori renunti de tot la ea ori vei avea o discutie utila cu perechea ta.

La fel se poate pune problema si in cazul in care nimic nu iti mai merge in activitatea de la locul de munca sau intr-o alta profesie, se pare ca este nevoie sa iti schimbi directia sau sa regandesti de la inceput tot ce ai construit pana acuma.

In alte interpretari visul in care stai langa niste bagaje ilustreaza o posibila calatorie de afaceri sau in orice caz un drum care poate sa fie la urma urmei si un drum al vietii.

Citește și:  Interpretare vis în care călătorești prin timp și spațiu

Visul in aceasta ipostaza duce cu gandul la un efort pe care o sa il faci in curand pentru a-ti clarifica aspecte fundamentale ale vietii, nu este exclus sa faci chiar o calatorie intrun alt loc indepartat sau intr-o alta locatie pentru a incepe o noua viata.

In plan strict familial visul anunta greutati majore si discutii ce vor avea ca si rezultat o modificare a felului in care te raportezi la familia ta.

grup de bagaje

Daca visezi ca stai langa niste bagaje foarte grele atunci este un semnal ca este nevoie sa te pregatesti temeinic pentru perioada urmatoare intrucat multe din lucrurile pe care te bazai nu o sa mai faca parte din recuzita ta personala.

In situatia in care esti o persoana linistita si nu ai conflicte cu nimeni, nu ai o familie sau copii, atunci visul iti da de inteles ca probabil ar fi mai bine daca ti-ai lua inima in dinti si ai incepe sa faci ceva cu viata ta, s-ar putea ca unele greutati sa te impinga sa iei initiative concrete pe care in mod obisnuit nu le-ai lua si nici macar nu te-ai gandi la ele.

Daca in realitate ai nelinisti sau ganduri in ceea ce priveste planul mai elevat al fiintei atunci visul acesta este un semnal ca ar fi mai bine sa iti reconsideri intreaga filzofie de viata, probabil te bazezi prea mult pe niste himere si in curand te vei trezi la realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.