Interpretare vis in care cosi nasturi la haine

0
1252
Interpretare vis in care cosi nasturi la haine

Interpretarea viselor in care cosi nasturi la haine se refera la stradaniile pe care le faci pentru a avea o imagine cat mai buna in fata lumii si metodele prin care reusesti sau nu sa faci asa ceva.

Daca visezi ca iti cosi nasturi la o haina veche inseamna ca in realitate incerci sa repari imaginea ta afectata de aspecte negative rezultate in confruntari cu alte persoane sau din diverse alte motive de natura financiara sau sentimentala.

In cazul in care iti cosi nasturii la o haina groasa de iarna este un semn ca in viata reala o sa te straduiesti sa sa iti acoperi slabiciunile cu mare precautie, sugereaza cumva ideea ca ai puncte slabe de care ar putea profita cine nu trebuie.

Hainele in vis reprezinta felul in care vrei sa fi vazut si apreciat in societate, uneori mai pot fi asimilate si cu trasaturi de comportament. Insa, in majoritatea cazurilor, vestimentatia simbolizeaza nu neaparat adevarata ta fata sau valoare ci mai degraba modul in care doresti tu in special ca sa fi perceput(a) de altcineva.

Asadar, in aceasta ordine de idei, nasturii reprezinta cumva instrumentele prin care hainele se tin bine pe corpul tau, reprezinta punctele de sustinere a unei masti ori a unui comportament conjunctural.

cosi nasturi la haine

Din aceasta perspectiva a visa ca iti cosi nasturii la o haina inseamna aplicarea unor metode prin care sa pari altfel decat esti in mod natural.

Nu este o trasatura de caracter neaparat ci poate sa reprezinte o atitudine necesara intr-o anumita situatie la un moment dat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o epidemie

Daca nasturii pe care ii cosi in vis sunt mari si stralucitori atunci inseamna ca imaginea ta este foarte buna, ai o atitudine potrivita, esti flatat in diverse ocazii ori vei beneficia in curand de mari aprecieri din partea unora.

Totodata este si un semn ca apelezi la trucuri sofisticate pentru a-ti mentine o imagine cat mai stralucitoare in fata celorlalti.

In situatia in care visezi ca iti cosi nasturi la pantaloni inseamna ca in viata reala te straduiesti sa pari un om cu principii solide si ca te pricepi sa iti organizezi ca la carte treburile. S-ar putea ca in viata reala sa intalnesti o situatie in care o sa fi nevoit(a) sa demonstrezi maxima seriozitate, exista sansa sa ti se ceara o parere intr-un caz important la locul de munca sau in alta situatie.

Se poate intampla sa te invite cineva ca sa iti spui o parere in legatura cu niste planificari sau cu modul in care ar trebui sa se faca ceva.

In alte interpretari visul in care iti cosi un nasture si el tot pica sau se desprinde de pe haina semnifica pierderi de bani sau de imagine, inseamna ca in viata reala o sa incerci sa realizezi ceva – un proiect, o afacere, o relatie – si nu iti dai seama ca nu ai nici o sansa, iti scapa mereu niste amanunte. Visul acesta este un semn ca nu ai ales calea potrivita sau nu ti-ai ales bine planul sau obiectivul de atins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.