Interpretare vis in care apare o cutie

0
119
O cutie Sursa: shorichitz.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o cutie. Atunci cand visezi o cutie inseamna ca vei avea o casnicie in curand iar daca visezi o cutie cu ace inseamna ca trebuie sa lucrezi mai mult ca sa ai rezultate mai bune. O cutie cu oglinda inseamna nemultumiri obtinute in urma unor discutii iar atunci cand cutia este colorata vei avea parte de o surpriza.

O cutie Sursa: shorichitz.blogspot.com
O cutie
Sursa: shorichitz.blogspot.com

O cutie cu bani inseamna bogatie, iar o cutie cu carti de joc inseamna speculatii si bani riscati, cutia de parfum reprezinta in vis dragoste multa, cutia de argint reprezinta bunastare iar cutia de argint masiv inseamna o noua prietenie ce va aparea in viata ta, faptul ca vei cunoaste persoane noi si te vei intelege bine cu ele

Cutia de lemn din vis reprezinta calatorii, dar si afaceri nesigure iar daca o visezi goala inseamna ca viata ta este lipsita de sens, insa o cutie goala de bani reprezinta faptul ca vei reusi sa rezolvi cu bine o sarcina destul de grea pentru care vei primi si multumiri. Atunci cand visezi o cutie plina aceasta reprezinta abundenta, armonie, fericire, bunastare iar o cutie cu ace mai inseamna si ca iti vei lua ceva nou, poate pentru casa sau pentru partenerul de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here