Interpretare vis in care apare un cufar

1
1146
Interpretare vis in care apare un cufar

Interpretarea viselor in care apare un cufar. Atunci cand visezi un cufar inseamna ca esti plin de creativitate si trebuie sa iti folosesti capacitatile la maxim. Atunci cand visezi un cufar care sta intredeschis inseamna ca iti constientizezi capacitatile iar daca este deschis de tot inseamna ca ai acces la toate cunostintele tale si le folosesti din plin.

Atunci cand visezi un cufar inseamna ca vei reusi sa iti faci avere, daca este plin inseamna ca vei pleca in excursie iar daca este rupt inseamna ca acea excursie nu va fi tocmai placute pentru tine.

Daca visezi ca ai ai un cufar gol inseamna ca cineva iti aduce unele noutati care te intristeaza. Un cufar cu carti inseamna ca vei invata mult pentru un examen sau pentru o promovare, insa poate sa insemne si faptul ca ai lasat multe amintiri in urma, ti-ai uitat unele placeri, unele obiceiuri si poate chiar prietenii.

Citește și:  Interpretare vis in care apar fese

cufere

Avand in vedere ca de regula cuferele ascund in ele bogatii e posibil ca atunci cand visam unul sa beneficiem de aceste bogatii dar poate numai din punct de vedere intelectual, poate numai din punct de vedere spiritual sau material.

In orice caz este vorba despre unele forte pe care nu le cunosteam abia le descoperim si care desigur trebuie folosite a maxim. In cazul in care visam ca acel cufar este intredeschis inseamna ca am inceput deja sa ne folosim energia de care beneficiem, sa ne descoperim si calitatile.

Un cufar deschis in vis poate sa simbolizeze faptul ca avem cale libera catre esenta vietii, catre cunoastere. In unele traditii cufarul din vis mai poate fi si echivalentul trupului uman, care dupa caz este vechi, imbatranit, solid, firav, plin, gol etc.

1 COMENTARIU

  1. ce se intampla cand visezi u cufar care in el are alt cufar si iar si iar pana la 9 cufere si in ultimul sunt 3 oua de culori diferite?|

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.