Soarele in relatie cu Mercur

0
360
Soarele in relatie cu Mercur

Soarele in conjunctie cu Mercur arata ca persoanele sunt mai individualiste, ele fiind capabile sa raspunda intr-o buna parte la aceste configuratii, iar gandirea oferita este clara, ordonata, capacitatea mentala fiind si ea mare. In momentul in care natura personala este cea care domina aici intervine capacitatea de a putea functiona.

In plus pentru a putea functiona la cote maxime este necesar ca nativii sa se lipseasca de toate prejudecatile, mai ales cele personale cat si cele  induse de altii, avand nevoie sa de curs intelepciunii din suflet, sa poata patrunde departe de intelect. Aceasta pozitie este favorabila mai ales pentru constiinta la nivel subiectiv, insa si mai mult pentru inteligenta in general, decat pentru concret sau cunostinte obiective. Aceasta pozitie risca insa sa ramana latenta in cazul in care sufletul nu este dezvoltat.

Totodata trebuie sa mentionam ca acesta este singurul aspect pe care il poate infatisa Soarele alaturi de Mercur, iar el este benefic, da in general o memorie buna, o mentalitate sanatoasa, insa numai daca aceasta conjunctie se realizeaza peste 3 grade, deoarece sub acest nivel va interveni contrariul si anume calitatile pe care le poate da Mercur benefice, sunt estompate de Soare.

Citește și:  Trasaturi fizice ale zodiei Taur

Mercur

Situatia cea mai profitabila este atunci cand Mercur reuseste sa rasara in fata Soarelui, avand in vedere ca acesta este purtatorul de lumina, Mercur ce poarta si el faclia plina de ratiune in fata unui spirit. In cazul in care Soarele va rasari inaintea lui Mercur, atunci persoana nascuta in acest context astral nu va mai fi atat de agera din punct de vedere psihic, numai in cazul in care alte apecte prezente in astrograma natala poate sa favorizeze o oarecare miscare prolifica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.