Interpretare vis in care apare un cumnat

0
4902
Interpretare vis in care apare un cumnat

Interpretarea viselor in care apare un cumnat. Atunci cand visati un cumnat, chiar daca aveti sau nu unul in viata reala, insemana ca un barbat pe care il veti cunoaste va va trada si va va minti, va spune numai minciuni, este fals.

Atunci cand visezi ca intretii relatii sexuale cu un cumnat sau cu o cumnata inseamna ca esti un om in care nu se poate avea incredere deoarece te asociezi cu cine nu trebuie, intri in afaceri murdare, iti patezi singur reputatia.

Daca visezi ca ai un cumnat cu care te intelegi foarte bine inseamna ca un prieten foarte bun va uita de tine, te va trada, sau pur si simplu se va plictsi de compania ta si isi va cauta alt grup de prieteni sau alta persoana careia sa i se destainuiasca.

E posibil ca atunci cand visezi ca ai un cumnat si in realitate chiar ai unul, iar in timpul visului acesta face anumite lucruri, sa fie doar o reflexie a realitatii, a faptului ca acesta exista in vita ta si poate prezenta lui e atat de semnificativa pentru tine incat subconstientul iti creeaza pe timp de noapte fel si fel de filme.

Citește și:  Interpretare vis in care apare zambet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.