Interpretare vis in care apare o veverita

0
21306
Interpretare vis in care apare o veverita

Interpretarea viselor in care apare o veverita. Atunci cand visezi ca hranesti o veverita cu alune inseamna ca vei participa la evenimente foarte placute in societate iar daca visezi ca urmaresti veveritele din copaci inseamna ca va trebui sa iti platesti datoriile deoarece esti presat de cei din jur sau de cei de la care te-ai impurmutat.

Veverita din vis mai poate reprezenta si fericire in casnicie, ori faptul ca veti fi binecuvantat de copii frumosi si ascultatori si veti avea o viata, in general, placuta. Se mai spune ca veverita din vis iti aduce in realitate si o veste placuta care te va bucura.

Daca visezi ca ai o veverita inseamna ca vei avea o familie numeroasa iar daca visezi o veverita foarte frumoasa inseamna ca vei castiga multi bani si nu vei duce lipsa de nimic. daca visezi ca o veverita fura ceva de la tine inseamna ca vei fi tradat si persoana care se va casatori cu tine o va face din interes.

Citește și:  Interpretare vis in care apare cineva care te musca

veverita

In cazul in care visezi ca o veverita te musca inseamna ca vei avea probleme acasa iar daca visezi ca ai o veverita si o pierzi inseamna ca vei avea multe necazuri in si te pandesc pericole mari.

Daca visezi o veverita care sare inseamna ca vei avea o casnicie frumoasa iar daca pur si simplu o vezi inseamna ca in curand iti vei lega viata de cineva, deci reprezinta cununie. De cele mai multe ori veveritele din vis aduc numai semne bune in realitate, ele prevestind si armonie, multa pace si veselie cat si faptul ca te vei bucura de o familie numeroasa si de sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.