Interpretare vis in care gelozia pune stapanire pe tine si faci scandaluri

0
2806
Interpretare vis in care gelozia pune stapanire pe tine si faci scandaluri

Interpretarea viselor in care gelozia pune stapanire pe tine si faci scandaluri  se refera in general la situatii in care incepi sa iti pierzi increderea in tine si ceilalti te critica sau incep sa isi schimbe parerile despre persoana ta.

Daca visezi asa ceva este un semn ca anumite greutati sunt pe cale sa te doboare psihic, este bine sa cauti sprijinul cuiva apropiat pentru gasirea unei solutii.

Visul in care esti gelos si te apuci sa faci scandal cu niste prieteni sugereaza faptul ca se poate sa porti un astfel de sentiment in tine fara sa iti dai seama si sa se iveasca in curand o situatie in care sa se manifeste din plin.

Daca visezi asa ceva este posibil ca in realitate nu o sa poti sa iti ajuti un prieten sau o cunostinta atunci cand are nevoie de tine.

A visa ca esti gelos(oasa) pe cineva din familie poate semnifica faptul ca nu o sa poti fi un ajutor real intr-o situatie ce va avea loc cat de curand in familia ta. Se poate presupune ca nu vei putea indeplini o sarcina ce iti revine in mod personal si automat doar tie ca si membru al familiei tale insa din diferite motive ce par subiective nu o sa duci pana la capat treaba. Faptul acesta va starni o oarecare animozitate intre tine si ceilalti membrii din familia ta.

persoana geloasa si nervoasa

In cazul in care visezi ca esti gelos pe o prietena de-a ta sau pe iubita actuala si faci scandal este posibil ca in viata reala sa te faci de rusine intr-o conversatie avuta cu cineva despre niste bani, exista sansa ca sa nu fi dat ce trebuia si cui merita la timp.

Citește și:  Interpretare vis in care pierzi un autobuz sau un microbuz

Visul in care esti gelos(oasa) si te certi mai poate semnifica in alte interpretari si indepartarea, sau incercarea de a indeparta niste rivali din preajma ta insa fara succes asa ca o sa ramai cu un gust amar pentru o perioada.

De asemenea, daca esti gelos pe iubita ta si faci scandal mai poate sa fie un semn ca in realitate cineva ii face curte prietenei sau sotiei tale si nu gasesti modalitatea potrivita pentru a indeparta rivalul. In aceasta situatie se pare ca o sa aplici o tactica total gresita, probabil o sa jignesti fara rost prietena sau rivalul, ceea ce nu o sa duca decat la o rivalitate si mai profunda si problema se va acutiza.

Daca ai o iubita mandra si fara personalitate bine cristalizata se poate chiar sa se uite la tine cu un anumit dispret dupa aceea, ca si cum datorita reactiei tale ai fi pus-o pe ea intr-o pstura inferioara in ochii celorlalti.

Daca visezi ca esti foarte gelos(oasa) pe cineva, probabil o colega sau un coleg, si provoci un scandal monstru este posibil ca in realitate cineva sa doreasca sa te inlocuiasca din postul pe care il ocupi in prezent si sa iti pierzi astfel statutul.

Visul semnifica faptul ca o sa ai mult de furca in cazul in care nu iei masurile potrivite pentru a demonstra ca meriti cu prisosinta acel loc de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.