Interpretare vis in care apare o stana

0
597
Interpretare vis in care apare o stana

Interpretarea viselor in care apare o stana. Atunci cand visezi ca esti la stana ori te uiti la o stana inseamna ca vei putea sa te reintalnesti cu o persoana iubita mai de mult sau sa regasesti un prieten foarte vechi.

Se mai spune ca atunci cand visezi ca deschizi poarta la o stana inseamna ca ei avea multe discutii aprinse in casa, cu familia si vei avea si foarte multe probleme cu cunoscutii sau chiar in grupulde prieteni iar in tot acest context se mai poate intampla si sa te certi foarte tare cu partenerul de viata, chiar pana la despartire.

Atunci cand visezi o stana goala inseamna ca te simti debusolat, simti ca nu te mai indrepti nicaieri, ca viata ta nu are nici un rost si totul te poate duce la o foarte mare frustrare, daca nu incerci sa te reglezi si sa iti dai seama ce vrei cu adevarat.

stana

Atunci cand visezi ca inchizi poarta la o stana inseamna ca o persoana cunoscuta si foarte apropiata de tine nu iti ofera nici un pic de incredere motiv pentru care vrei sa pui capat relatiei.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ureche

In cazul in care visezi ca ai o stana plina inseamna ca ti se vor ivi foarte multe sanse in viata, norocul va fi de partea ta si trebuie sa profiti de ele, sa iti implinesti destinul deoarece in caz contrar vei regreta si vei avea numai de pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.