Interpretare vis in care calatoresti prin timp si spatiu

0
4525
Interpretare vis in care calatoresti prin timp si spatiu

Interpretarea viselor in care calatoresti prin timp si spatiu se refera in linii generale la aspecte din trecutul tau sau din viitor.

Privit dintr-o alta perspectiva, visul acesta poate sa aiba legatura cu aspecte ce tin de o era trecuta sau un presupus viitor cu care ai vrea sa te identifici la un moment dat.

Daca visezi de exemplu ca esti in trecutul tau si repeti un lucru sau doar te plimbi atunci s-ar putea ca in realitate sa repeti acea scena sau sa ai de-a face cu o situatie similara.

In cazul in care te plimbi doar atunci este posibil sa vrei sa retraiesti anumite momente frumoase din trecut sau sa vizitezi un loc anume pe care l-ai vizitat cu mult timp in urma.

In situatia in care visezi ca mergi inapoi in timp intr-o era mai veche, de exemplu evul mediu, atunci sufletul tau s-ar putea sa rezoneze cu ceva anume din acea perioada, s-ar putea sa fie un comportament anume al unui nobil sau niste idei mai ciudate despre viata, sau o simplitate caracteristica acelei epoci.

Daca este cazul de asa ceva atunci este posibil ca in curand sa adopti un asemenea comportament sau sa fi nevoit(a) sa te comporti intr-un anume fel intr-o situatie anume.

calatorie prin timp si spatiu

Visul in care esti in vremea antichitatii semnifica faptul ca o sa ti foarte mult la niste principii de baza, o sa dai dovada de multa eleganta si originalitate in ceea ce vei face sau ce vei spune.

Daca in vis te trezesti acolo in acea epoca interactionand cu oamenii acelei vremi semnifica faptul ca in viata reala o sa ai un mare dor de lucruri frumoase si curate in spiritul lor, ai nevoie sa de desparti de non-sensul pe care il traiesti, o sa te retragi alaturi de persoane care iti seamana foarte mult in aceasta privinta si au aceleasi inclinatii.

Citește și:  Interpretare vis in care esti legat la ochi si dus la executie

La fel se poate spune si in cazul in care visezi ca esti in timpul antichitatii si interactionezi cu oamenii sofisticati din acea vreme.

Daca visezi ca faci o calatorie in timp si spatiu si te trezesti pe o alta planeta cu o civilizatie ultra moderna atunci s-ar putea ca in viata reala dimensiunea in care traiesti in realitate sa iti displaca profund, esti un progresist adevarat si nu iti convine deloc felul lent in care avanseaza societatea. S-ar putea ca in realitate sa iti creezi o lume aparte in care sa te retragi si sa incerci sa faci de unul singur – una singura – ceva pentru ceilalti, sa incerci sa te dedici celor din jurul tau.

Visul in care calatoresti in timp si spatiu este unul destul de rar intalnit si ilustreaza evenimente frumoase, intamplari ciudate si incitante in acelasi timp, reflecta faptul ca ai o fire mai aparte si o traiectorie in viata atipica.

Daca visezi ca faci o calatorie in viitor pe o planeta pe care nu te simti in largul tau atunci exista posibilitatea ca in viata reala sa existe o situatie in care sa intreci anumite limite, sa te aventurezi dincolo de rabdarea unora sau mai departe decat iti permite buzunarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.