Interpretare vis în care apare o colivie

0
5114
Interpretare vis in care apare o colivie

Atunci când visezi o colivie de păsări înseamnă că vei avea parte de o dragoste pustie, vei fi făcut de rușine, vei avea parte de minciuni, cineva te va trăda, iar oamenii mai influenți te vor priva de libertate și îți vor impune restricții în viață. Se spune că din punct de vedere psihologic, colivia reprezintă închisoarea sufletului, ea fiind cea care condiționează emoțiile din interior.

Visul cu o colivie poate simboliza sentimente de restricție sau de limitare în viața ta. Această imagine poate reflecta situații în care te simți captiv sau constrâns, fie emoțional, fie în relațiile sau circumstanțele tale actuale. Poate sugera nevoia de a te elibera de anumite constrângeri sau de a găsi o cale de a-ți exprima mai liber individualitatea și dorințele.

Atunci când visezi că ai o colivie înseamnă că vei avea parte de singurătate, fie voită, fie nevoită. E posibil să fii chiar tu cel care vrea să se izoleze, iar dacă visezi că ai cumpărat o colivie înseamnă că o perioadă urâtă din viața ta se va sfârși.

Când vezi în vis o colivie de păsări înseamnă că îți vei câștiga libertatea sufletească și te vei elibera. O colivie goală reprezintă faptul că poți divorța, căsnicia ta se va rupe oricum, familia se va dezmembra, și te poate pândi probabil și o primejdie ce implică legea. Deci, vei rămâne singur și abandonat. Dacă visezi un papagal închis în colivie înseamnă că vei avea parte de amărăciune și multă invidie din partea unor oameni care nu te suportă.

Colivia din vis mai poate sugera și faptul că nu vei avea parte de iubire, persoana la care ții îți va întoarce spatele, îți va provoca multă rușine, vei fi pustiit și nenorocit. Dacă ai o colivie în vis înseamnă și că vei fi singur o perioadă sau că nu îți vei găsi niciodată perechea vieții.

Când visezi că îți achiziționezi o colivie înseamnă că vei reuși să pui capăt unei probleme și vei lăsa în urmă o perioadă nefastă din viața ta. O colivie cu mai multe păsări înseamnă că vei reuși să devii fericit și te vei bucura de individualitatea pe care o vrei, iar o colivie cu mai multe păsări pe terasă înseamnă că vei avea o serie de deziluzii, însă minore.

colivie

Atunci când visezi o colivie cu ușa deschisă înseamnă că cineva își bate joc de tine pe la spate. Dacă visezi că te uiți la o colivie și are două păsări în ea, înseamnă că va trebui să fii responsabil pentru faptele tale și să tragi ponoasele.

Citește și:  Interpretare vis în care apare pușcă

Atunci când visezi o singură pasăre în colivie înseamnă că vei avea parte de iubire și îți vei face mulți prieteni cu care te vei înțelege bine. O colivie goală în vis mai înseamnă și că vei pierde persoana iubită din cauza mofturilor familiei tale, ea va pleca fără ca tu să știi.

Când visezi o colivie cu un papagal înseamnă că cei din jur te vor invidia și vor fi foarte geloși pe realizările tale. O colivie stricată înseamnă că vei duce un trai de sihastru, vei fi mereu singur, iar dacă visezi că te uiți la o colivie deschisă înseamnă că simți nevoia de meditație, vrei să te izolezi, să te ascunzi de ochii lumii ca să ai mai mult timp pentru tine.

Din punct de vedere psihologic, colivia din vis reprezintă faptul că te afli într-un impas mental, ești debusolat, preferi să accepți constrângerile celor din jurul tău decât să lupți pentru tine. Faci mereu numai pe placul altora, te ignori cu bună voie și fără să fii silit, simți că ești obligat să le faci, poate din punct de vedere moral, poate din cauza că nu suporti să îi vezi pe cei din jur nemulțumiți, și de aceea te sacrifici tu. Colivia din vis mai poate însemna și faptul că te simți îngheșuit, nu reușești să îți găsești liniștea, locul în lume, nu te simți bine nicăieri.

Unii tălmăcitori de vis sunt de părere că dacă visezi o colivie goală înseamnă că te simți devastat și ai vrea să pui capăt la tot, dar nu trebuie să gândești la o soluție radicală. Încearcă să o iei încet și să faci ceva care ar putea să îi facă pe alții să sufere. Trebuie să dai dovadă de mai multă tărie de caracter și să încerci să vezi realitatea, dacă este cazul.

Pe de altă parte, o colivie în vis poate simboliza și protecție sau siguranță. În acest context, poate reprezenta un refugiu de pericolele exterioare sau un spațiu sigur pentru creștere și dezvoltare personală. Este posibil să fie un semn al subconștientului tău care te îndeamnă să iei în considerare echilibrul dintre siguranță și libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.