Interpretare vis in care vizitezi pe cineva la spital

0
6641
Interpretare vis in care vizitezi pe cineva la spital

Interpretarea viselor in care vizitezi pe cineva la spital exemplifica dependente in relatiile cu alte persoane sau dependenta de situatii. A visa ca vizitezi pe cineva la spital inseamna ca neglijezi parti ale profesiei ori ale sanatatii tale. Se poate sa iti neglijezi si alte aspecte ale vietii sau exista sansa ca cineva cunoscut sa aiba nevoie de ajutorul tau in aceleasi probleme.

Visul in care faci o vizita mamei tale in spital semnifica faptul ca relatiile tale cu parintii au de suferit sau este nevoie sa acorzi o mai mare atentie aspectelor familiale sau de cuplu. Daca visezi ca iti vizitezi o prietena la spital sau o iubita inseamna ca esti dependent in mare masura de relatia ta sentimentala si s-ar putea sa te afecteze intr-un mod negativ.

In cazul in care vrei sa vizitezi un prieten la spital si nu ii gasesti salonul e un semn care denota o stare de dezorientare in legatura cu respingere din partea cuiva. S-ar putea ca sa fii refuzat intr-o colaborare sau intr-un parteneriat de afaceri, sau esti refuzat la cererea unei prietenii. De asemenea, poate semnifica si faptul ca ai nevoie de o deschidere a mentalitatii tale vis a vis de ceilalti.

Daca visezi ca esti in salon si iti privesti iubita(ul) culcat intr-un pat semnifica o deznadejde pe care o are partenera(ul) fata de tine. Este posibil sa ii aduci o jignire sau in trecut sa fi cauzat o astel de situatie in urma careia ai produs suferinta.

vizita la spital

Se poate intampla sa visezi cum cineva sta intr-un pat in salon si tu ii duci flori, in acest caz simbolizand ca cineva se simte tradat(a) sau inselat(a) in sentimente sau intr-o disputa financiara. Daca duci fructe cuiva care sta intr-un pat la spital atunci s-ar putea ca in viata reala sa fii nevoit(a) sa recunosti o gafa pe care ai facut-o.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un ospiciu si incerci sa evadezi

In unele interpretari a visa ca vizitezi pe cineva la spital simbolizeaza propriile deficiente in relatiile cu ceilalti precum si nevoi diferite. Astfel, daca visezi ca vizitezi o persoana in varsta la spital este posibil ca in viata reala sa ai nevoie de un sfat de la cineva cu experienta intr-o problema personala. Sunt posibile animozitati pe tema unor neintelegeri in familie insa vor fi trecatoare si nu vor avea un impact major.

In situatia in care gasesti un salon gol si ai sentimentul ca nu gasesti persoana pe care o cauti atunci s-ar putea ca in ralitate sa nu reusesti sa gasesti solutia optima in rezolvarea unei probleme ori chiar imposibilitatea de a depasi o afectiune mai grava.

In unele situatii acest vis mai are si conotatii pozitive, de exemplu cazul in care vizitezi la spital pe cineva care in realitate a decedat, inseamna ca s-ar putea sa primesti un ajutor nesperat de la cineva pe care l-ai uitat de mult. Poate sa fie vorba de o ruda decedata si atunci exista sansa sa primesti o veste despre o mostenire sau ceva in legatura cu o mostenire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.