Interpretare vis in care apare un vampir

0
1991
Interpretare vis in care apare un vampir

Interpretarea viselor in care apare un vampir. Atunci cand visezi un vampir inseamna ca ceva urat se va intampla, total neplacut, in viata ta, mai ales pentru ca esti bantuit de temeri si de multe probleme.

Daca visezi ca esti muscat de un vampir inseamna ca va trebui sa participi la o intalnire neplacuta pentru tine iar in cazul in care in vis chiar tu esti vampirul inseamna ca trebuie sa iti temperezi sentimentele, sa-ti strunesti pasiunile, pornirile, dorintele.

Atunci cand visezi un vampir care a fost omorat inseamna ca trebuie sa te umpli de optimism deoarece vor veni si pentru tine vremuri mai bune.

vampir

Daca in vis privesti catre un vampir inseamna ca vei face abuz de toate izbucnirile tale, de tine insuti, vei face excese, iar toate acestea iti vor cauza numai intamplari neplacute.

Un vampir care iti suge sange in vis mai poate simboliza si faptul ca nu te vei putea bizui pe prietenii tai, deoarece ei nu te ajuta deloc, mai mult te incurca, motiv pentru care vei intampina dificultati in tot si toate iar daca in vis omori vampirul cu care te intalnesti inseamna ca vei avea mult noroc in dragoste.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o sange/ sangerare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.