Interpretare vis in care primesti un biletel

0
1864
Interpretare vis in care primesti un biletel

Interpretarea viselor in care primesti un biletel poate sa faca aluzie la un amanunt intim pe care subconstientul il transmite sau un aspect pe care cineva doreste sa ti-l transmita.

Daca visezi ca primesti un biletel scurt dar nu prea intelegi ce scrie in el semnifica faptul ca in viata reala s-ar putea sa primesti o propunere din partea cuiva, este posibil sa te cheme cineva la discutii in cateva zile.

Visul in care primest un biletel sugereaza o dorinta intima de-a ta pe care ti-o reprimi de multa vreme si care s-ar putea sa isi gaseasca un raspuns.

Totodata visul in care primesti un biletel de la cineva cunoscut s-ar putea sa semnaleze unele aspecte comune intre tine si persoana respectiva, de exemplu o intamplare care va uneste sau un plan pe care o sa il urmati.

Visul in care primesti un biletel ale carui cuvinte le intelegi poate sa transmita amanunte legate de evenimente viitoare sau aspecte de care o sa te lovesti in scurt timp.

Daca in realitate esti intr-un impas si nu prea esti decis(a) in privinta unei hotarari pe care trebuie sa o iei atunci visul in care primesti un biletel s-ar putea sa ilustreze o speranta de lamurire, un sfat bun si la timpul potrivit, s-ar putea ca cineva sa te indrume sau sa iti ofere un sprijin intr-o activitate.

carnet de biletele

Daca visezi ca primesti un biletel de la persoana iubita atunci s-ar putea ca in scurt timp sa aveti o discutie lamuritoare asupra unor probleme comune pe care le tineti sub presiune de ceva vreme.

Citește și:  Interpretare vis in care inoti si nu poti ajunge la mal

In situatia in care visezi ca primesti un biletel de la un coleg sa de la un partener atunci este posibil sa te cheme pentru a discuta unele aspecte legate de munca sau de afacere, vor aparea niste probleme legate de un proiect sau de orice alt aspect privitor la activitatea profesionala pe care o desfasori.

Daca visezi ca primesti un biletel de culoare albastra atunci este posibil ca sa primesti vesti bune, o sa se rezolve o anumita situatie care te ingrijoreaza sau o sa te impaci cu o persoana.

Daca visezi ca primesti de la cineva un biletel verde atunci s-ar putea ca in realitate sa auzi de cineva care o sa se insanatoseasca sau in cazul in care tu esti bolnav(a) atunci visul prevesteste insanatosire grabnica. Daca in realitate ai dificultati cu sanatatea visul este un semn ca in curand o sa depasesti o afectiune sau o sa iti imbunatatesti situatia materiala. In aceasta imprejurare este posibil ca anumite lipsuri sa dispara sau daca cineva iti datoreaza niste bani atunci in curand o sa-i primesti inapoi.

Daca visezi ca primesti un biletel in care sunt randuri neinteligibile atunci s-ar putea ca in curand sa ai niste neintelegeri, mici incurcaturi si discutii.

Visul in care primesti un biletel in care sunt trecute multe numere simbolizeaza niste castiguri in viitorul apropiat, este posibil sa apara niste foloase pe care le asteptai de mult timp sau mai este posibil sa ti se recunoasca niste drepturi care pana acuma nu ti-au fost recunoscute de catre sefii de la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.