Interpretare vis in care apare yoga

0
329
Interpretare vis in care apare yoga

Interpretarea viselor in care apare yoga. Yoga reprezinta o intreaga filosofie mistica in cadrul careia practicantii doresc sa se cunoasca mai bine pe sine, sa isi adanceasca trairile si sa patrunda intr-o lume plina de armonie, de pace spirituala, eliberandu-se totodata de lumea materiala si ajungand la o perfecta contopire cu spiritul universal, ajungand astfel si la stapanirea deplina a propriului organism si la cunoasterea propriului corp, pentru a-l putea manevra mai bine.

Atunci cand visati ca sunteti pe cale sa practicati yoga sau ca va uitati la un adept al acestui cult ori chiar la un yoghin expert, totul se rezuma la acelasi simbol si anume intelepciune, fie ca aderam la ea, fie ca deja o detinem.

In primul rand yoghinul este simbolul echilibrului, al calmului, acesta este o fiinta superioara din punct de vedere spiritual, el simbolizand si starea de perfectiune launtrica la care cei care viseaza, aspira in viata reala. In acelasi timp poate simboliza si nevoia de liniste, de armonie cu cei jur si desigur nevoia de desavarsire spirituala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un Wow – jocul

yoga

Visul in care apare yoga poate simboliza deci, fie cautarea unui echilibru interior, fie faptul ca deja ati ajuns acolo si acum sunteti pregatiti sa ii ajutati si pe cei din jur.

In acelasi timp visul mai poate simboliza si cautarea unor noi drumuri de urmat in viata, chiar daca nu sunt intotdeauna cele mai simple sau cele mai indicate, insa toate implica o nevoie acuta de control asupra propriei individualitati, o concentrare de proportii, avand scopuri marete, cu tendinte catre idealuri, cat si nevoia de a ne depasi singuri capacitatile, de a progresa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.