Interpretare vis in care apare o provocare noua

0
537
Interpretare vis in care apare o provocare noua

Interpretarea viselor in care apare o provocare se refera de cele mai multe ori la sansele pe care viata ti le ofera. Atunci cand visezi ca ai parte de o provocare noua alaturi de o persoana de sex opus, visul iti arata ca e posibl sa ai o noua relatie in viata ta sau ca vei trece alaturi de persoana iubita prin incercari noi, la care le veti face fata.

Daca adolescentii viseaza ca au parte de provocari noi atunci aici ne putem raporta la nivelul lor de experienta, la perioadele de formare, de invatare, la etapele prin care cu totii trebuie sa trecem.

Atunci cand visezi ca ti se ofera o noua proviare la locul de munca inseamna ca trebuie sa fii atent cu cine lucrezi deoarece e posibil ca unii colegi sa te lucreze pe la spate si sa fii pus la incercare, sa ti se testeze loialitatea.

provocare noua

Daca visezi ca esti provocat de cineva sa te iei la harta inseamna ca vei avea rivali in viata, fie la locul de munca, fi in iubire.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o premiere

Cineva vrea sa isi insuseasca ce este al tau si iti declara o batalie deschisa, lucru bun pentru ca macar esti constient care iti sunt dusmanii si care iti sunt prietenii, stii de cine sa te aperi si cu cine  trebuie sa te asociezi.

Atunci cand visezi ca iei parte la o provocare sportiva inseamna ca te lupti sa fii promovat la serviciu, sa fii in fata tuturor, vrei sa demonstrezi cine este mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.