Interpretare vis in care apare iubire

0
2810
Interpretare vis in care apare iubire

Interpretarea viselor in care apare iubire sau daca visezi ca iubesti pe cineva (desigur ipostazele sunt foarte multe si le vom explica pe parcurs) se refera la nevoia ta de afectiune sau la felul in care te raportezi fata de cei din jur.

Daca visezi ca iubesti o fata frumoasa inseamna ca vei fi tradat in dragoste din cauza infantilitatii tale. Daca visezi ca ai parte de o iubire focoasa, patimasa inseamna ca vei suferi din cauza ca amplifici foarte multe sentimentele si duci totul la extrem.

Daca visezi ca faci dragoste cu cineva si ii juri iubire inseamna ca te vei implica in afaceri pe care nu le poti duce la capat, te vei baga singur in situatii dificile. Daca visezi ca iubesti un baiat brunet inseamna ca vei avea parte de o casnicie frumoasa si armonioasa insa iti va lipsi libertatea.

Daca visezi ca iubesti un baiat blond inseamna ca vei avea parte de tot ce iti doresti de la casnicia ta iar daca visezi ca iubesti un baiat chel inseamna ca vei avea parte de multe lipsuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pace / armonie

La fel si pentru baieti, daca ei viseaza ca iubesc o fata roscata inseamna ca vor avea parte de foarte multe dezamagiri indiferent de cat de mare este iubirea lor, daca viseaza ca iubesc o fata blonda inseamna casnicie frumoasa, iar daca viseaza ca iubesc o fata bruneta inseamna duritate in relatie, aparente frumoase insa inselatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.