Interpretare vis in care esti paralizat sau in scaun cu rotile

0
8135
Interpretare vis in care esti paralizat sau in scaun cu rotile

Interpretarea viselor in care esti paralizat sau in scaun cu rotile semnifica o situatie foarte neplacuta pentru tine personal deoarece simbolizeaza incapacitatea de a actiona in voie, inseamna faptul ca depinzi de cineva sau de ceva iar acest lucru nu face decat sa ingreuneze foarte mult o activitate.

Daca te visezi paralizat este un semn de alarma ca ceva nu merge cum trebuie in viata ta, poate sa fie in legatura cu abilitatile tale de comunicare sau miscare sau poate face trimitere la actiuni potrivnice din partea dusmanilor in urma carora esti pus in imposibilitatea de a actiona sau reactiona cum doresti.

Mai semnifica, de adsemenea, si lipsa increderii in potentialul tau, poate sa fie vorba de neincredere in munca pe care o prestezi sau la fel de bine se poate sa fie vorba de sentimentele tale fata de cineva. Aceasta situatie presupune ca esti intr-o relatie careia nu ii acorzi nici o prespectiva buna din cauza ca nu crezi tu in ea sau pentru ca nu vezi anumite roade iesind din urma acelei relatii.

esti in scaunul cu rotile

Faptul ca te visezi intr-un scaun cu rotile mai semnifica si posibilitatea ca in realitate sa iti fie coordonate actiunile fortat inspre o directie anume de catre cineva. Arata foarte elocvent si in stil simbolic o stare de neputinta de a face un lucru in mod particular si independent insa in acelasi timp ilustreaza faptul ca in viata reala cineva te coordoneaza in mod constient intr-un scop anume. Se poate sa nu iti dai seama dar exista sansa sa fi manipulat.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi mercur

Daca esti intr-o relatie cu cineva, a visa ca esti in scaun cu rotile este un semn ca persoana iubita te duce de nas fara sa bagi de seama, te fraiereste subtil sau incearca sa iti induca impresia ca esti in control. La fel se aplica visul si in cazul in care ai o afacere de exemplu si simti ca ceva iti scapa. In cazul in care ai un colaborator in afacere s-ar putea sa manevreze fondurile firmei intr-o directie despre care tu nu cunosti nimic.

In familie se poate intampla acelasi fenomen, membrii ai familiei sa ia decizii fara consultarea ta prealabila si sa te puna in fata unui fapt implinit la un moment dat. Visul in care esti total paralizat simbolizeaza o situatie de compromis total la care ti-ai dat acceptul fara a calcula indeajuns efectele pe termen lung. In cazul in care vezi o anumita persoana ajutandu-te la deplasare e un semn ca persoana respectiva ar putea avea o implicare decisiva la o stare de lucruri in care poti fi victima.

Daca iti vezi un prieten apropiat impingandu-te atunci este o dovada ca acea persoana ori este un personaj cu totul fals sau, in anumite imprejurari dificile din viata, se poate dovedi un prieten foarte util tie. Cu alte cuvinte se poate spune ca a visa un prieten ajutandu-te la deplasare in timp ce esti paralizat poate semnifica in alta ordine de idei un ajutor nesperat si foarte important pe care il vei primi intr-o situatie limita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.