Interpretare vis in care apare a ridica

0
1806
Interpretare vis in care apare a ridica

Interpretarea viselor in care apare a ridica. Atunci cand visezi ca ridici ceva inseamna ca vei reusi sa iti atingi telurile in viata, nu vei mai avea nici un obstacol, daca visezi ca ceata se ridica in fata ta inseamna ca esti o persoana atenta si te luminezi, iti dai seama de ceea ce se intampla in jurul tau, esti in sfarsit deschis si liber.

Daca visezi ca ridici ceva cu grija de pe un scaun sau de pe un fotoliu inseamna ca in realitate vei afla unele noutati pe care ti le aduce o persoana draga si te bucuri enorm.

Daca visezi ca te ridici de pe pamant inseamna ca vei fi foarte preocupat in legatura cu ceva anume, esti plin de ganduri.

Daca visezi ca ridici ceva pe bicicleta inseamna ca vei reusi sa castigi din nou mai multi bani iar daca visezi ca te ridici din pat inseamna ca vei fi trist sau vei avea probleme de sanatate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare usturoi

Atunci cand visezi ca te ridici din pat si incepi sa zbori inseamna ca vei face un drum plin de obstacole si de neplaceri.

Daca visezi ca ridici o persoana in maini sau pe bratele tale inseamna ca destinul iti va fi nefavorabil, vei afla multe lucruri care te deranjeaza, te intristeaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.