Interpretare vis in care apare judo

0
140
Interpretare vis in care apare judo

Interpretarea viselor in care apare judo. Atunci cand visezi ca participi la un meci de judo, sau doar te joci inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija la felul in care te porti in viata. Incearca sa fii mai calculat, mai tolerant, mai gratios chiar.

In cazul in care visezi ca joci foarte bine judo inseamna ca in realitate esti constient de toate greutatile vietii, esti un om format, deja matur, stii sa intampini si binele si raul, iar circumstantele ti le creezi tu cum vrei, nu trebuie sa fii un geniu ca sa fii fericit in viata, trebuie doar sa stii sa iti accepti destinul asa cum este el si sa il implinesti in cele din urma, incercand sa traiesti in deplina armonie cu universul.

judo

Daca visezi ca te uiti la alte persoane care sunt prinse intr-un joc sau meci de judo inseamna ca vrei sa urmezi exemplul cuiva, sa fii si tu la fel de bun sau pur si simplu sa ajungi la un nivel respectabil in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un schior

Pe de alta parte un joc de judo in vis reprezinta si faptul ca iti place sa iei toate sansele de la viata, sa gusti din tot cu bucurie si fara sa te gandesti la nimic rau, fiind un om echilibrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.