Interpretare vis in care esti invaluit de o aura luminoasa

0
873
Interpretare vis in care esti invaluit de o aura luminoasa

Interpretarea visului in care esti invaluit de o aura luminoasa face trimitere directa la cunoasterea superioara. Exista multe persoane care in timpul somnului viseaza ca sunt invaluite de un camp energetic luminos. Mai intotdeauna aceasta ipostaza este urmata de sentimente foarte puternice, sentimente de bucurie si pace, chiar de fericire atat cat poate fi inteles acest termen.

Toate culturile asimileaza acest vis cu un urias salt la nivel intelectual si spiritual, se spune ca atunci cand visezi asa ceva ai primit o binecuvantare divina, esti o persoana cu totul si cu totul speciala si beneficiezi de un ajutor semnificativ din partea lui Dumnezeu. Te asteapta gloria si succesul in viata, toate aspectele vietii tale sunt pozitive suta la suta, si cu siguranta esti pe calea cea buna.

Multa lume ar spune ca are si o latura materiala acest vis, ceea ce poate sa aiba si un sambure de adevar insa in primul si in primul rand visul acesta se refera la aspectul spiritual. Daca esti grav bolnav (a) atunci aura semnifica o interventie divina pentru insanatosirea ta. Inseamna o regenerare de-a dreptul spectaculoasa pe care o ai intr-un timp relativ scurt.

Mai poate simboliza si o avansare fara precedent pe scara sociala, de exemplu esti avansat (a) dincolo de asteptari, esti pus (a) intr-o functie de mare responsabilitate, intr-un rang inalt si vei dobandi mare respect in ochii lumii. Este un simbol charismatic dincolo de orice interpretare deoarece reprezinta o depasire personala a propriei existente ceea ce inseamna fara indoiala un destin cu totul si cu totul special.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un extraterestru

invaluit de o aura luminoasa

Cu o tenta putin aparte, se mai poate interpreta si intr-o maniera mai expresiva, si anume daca te visezi cu o aura puternica si ai un sentiment de bucurie inseamna ca ai facut oarecum legatura cu lumea cealalta, lucru ce ramane la latitudinea fiecaruia sa il interpreteze.

Fie ca este vorba de o calatorie foarte lunga si cu mari realizari fie ca este vorba de o trecere pe lumea cealalta la propriu, visul poarta cu gandul intotdeauna la evenimente deosebite. S-ar putea ca in vis sa iti apara o aura care sa aiba o anumita nuanta sau culoare ceea ce are semnificatia ei aparte insa trebuie judecata in context. Daca apare o aura cu o nuanta de rosu semnifica un avans extraordinar in relatia de cuplu, o iubire foarte puternica si sincera pana la sacrificiu.

Daca aura aparuta in jurul tau are o nuanta albastruie s-ar putea sa avansezi foarte rapid pe scara sociala insa nu pe cai necinstite ci chiar prin propriile tale puteri si cu ajutorul propriilor tale talente si abilitati.

Daca nuanta aurei care te invaluie in vis bate catre verzui atunci s-ar putea sa aiba loc ceva in viata ta, un eveniment care te va schimba total de asa maniera incat vei deveni o persoana altruista desavarsita, tot ceea ce vei face in viitor va fi spre binele celorlalti, in folosul oamenilor si a comunitatii in care traiesti. Daca aura are o nuanta galbuie asteapta-te la mare onoare si dragoste din partea oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.