Interpretare vis in care apare o fotografie

0
10061
Interpretare vis in care apare o fotografie

Interpretarea viselor in care apare o fotografie. Atunci cand visezi o fotografie sau un fotograf inseamna ca esti o persoana usuratica, te complaci in placerile ieftine, vulgare, in loc sa cauti ceva calitativ, iar daca visezi ca admiri o fotografie inseamna ca ai dorinte ascunse, ceva in sufletul tau se petrece si nu vrei sa spui nimanui pana nu va fi momentul.

In cazul in care visezi ca ai o fotografie inseamna ca vei uita de niste datorii iar o fotografie foarte noua inseamna ruina in afaceri, faliment in viata profesionala, poate chiar pierderea locului de munca.

Un filtru pentru fotografii in vis inseamna ca vezi viata intr-un stil foarte optimist si daca in vis privesti la o fotografie inseamna ca te vei revedea cu cineva care iti va face mare placere.

Cand visezi ca returnezi o fotografie inseamna ca vei avea rezultate foarte bune la locul de munca, iar daca in vis chiar tu esti cel care se fotografiaza inseamna ca vei reusi sa ajuti pe cineva.

fotografie

Daca visezi ca esti fotograf si faci cuiva poze inseamna ca vei fi ajutat in viata de zi cu zi de oameni binevoitori care nu iti cer nimic in schimb, iar daca visezi o alta persoana care fotografiaza inseamna ca vei avea parte de multe cuceriri sentimentale, pe cand o fotografie veche din vis inseamna multe regrete.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un album

Atunci cand visezi ca te uiti la un album cu fotografii inseamna ca vei vedea pe cineva drag pe care nu l-ai mai vazut de mult timp. In functie de ceea ce reprezinta fotografia din vis, in cazul in care o poti vedea limpede, se poate talmaci si visul.

Ea poate sa arate persoane, ori locuri, ceea ce duce cu gandul ca fie va trebui sa reluati unele vechi relatii, sa sunati oamenii cu care nu ati mai comunicat de multa vreme, fie sa vizitati unele locuri vechi, prin care poate ati copilarit sau ati fost in mici vacante.

Totul insa se rezuma la trecut, la amintiri, la dorinta de a mai vedea odata sau de a atinge, de a simti, ori melancolie, la imposibilitatea de mai retrai asemenea momente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.