Interpretare vis in care apare un film

0
2101
Interpretare vis in care apare un film

Interpretarea viselor in care apare un film. Atunci cand visezi un film inseamna in viata reala ca esti un simplu observator si nu te implici in evenimente, pur si simplu esti relaxat si indiferent.

Daca visezi un film pe baza de fotografii atunci inseamna ca simti nevoia sa retii in amanunt anumite evenimente si vrei sa incerci sa inveti ceva din orice. Pe de alta parte un film la cinema in vis inseamna ca vei avea parte de noi sanse iar un film foto mai poate insemna si remarci urate, foarte rautacioase la adresa unor persoane, trebuie sa te temperezi.

Daca visezi un film intrerupt inseamna ca ai o pozitie sigura la locul de munca iar atunci cand visezi un film rupt inseamna ca in activitatile tale te implici la nivel maxim. Daca visezi ca te uiti la un film si acesta iti provoaca tentatii inseamna ca vei avea parte de proiecte noi si daca visezi un titlu de film inseamna ca vei avea parte de multe schimbari in viata ta.

Filmul din vis mai poate fi insa interpretat si in functie de starea pe care ne-o ofera, deoarece e posibil sa visam ca ne uitam la un film de groaza cu cineva si in acelasi timp sa ne ditram copios.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o chitara

Asta inseamna ca desi poate vom trece prin situatii mai dificile e posibil sa reusim sa trecem de ele cu bine daca cerem ajutorul celor in jur si mai ales daca ne stim sa fim si mai sfiosi. Pe de alta parte e posibil sa visam ca ne uitam la un film romantic si acesta sa ne faca sa planga, ceea ce inseamna ca ne prevesteste neintelegri in relatia de cuplu sau poate chiar cu persoanele de sex opus in general.

Un film de comedie care ne face sa ramanem seriosi in vis inseamna ca oricat de amuzanta ni s-ar parea o situatie in realitate vrem sa ramane sobri, nu stim sa ne distram insa mai poate sugera si faptul ca vei trece printr-o problema ridicola, care se va dovedi in cele din urma a nu fi de ras, ci chiar se va complica daca nu stim sa o tratam cu maturitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.