Interpretare vis in care apare un lacat

0
4433
Interpretare vis in care apare un lacat

Interpretarea viselor in care apare un lacat. Atunci cand visezi un lacat visul prevesteste multe frustrari, libertate limitata, un mare blocaj, constrangeri si comunicare insuficienta.

Totodata mai inseamna si teama sau incapacitatea de exprimare si de actiune, multe piedici care se pun, poate chiar o perioada plina de pasivitate si de imobilitate, o mare lipsa de inspiratie, multe intarzieri si intreruperi, poate chiar piedici in calea evolutiei intr-o anume situatie.

Daca visati un lacat inchis inseamna ca manifestati o dorinta puternica de securitate, nevoia de asigurare in fata unui pericol mare. Atunci cand visezi un lacat, acesta mai simbolizeaza si dorinta de discretie, poate chiar o pierdere si o prevedere in zadar.

Daca visezi ca asezi un lacat cumva inseamna ca vei avea un castig neasteptat, iar atunci cand visezi un lacat descuiat inseamna ca ai o minte deschisa, foarte lipsita de griji, de vreme ce un lacat inchis simbolizeaza multe griji, poate chiar ascunse, poate chiar lene in demararea unor activitati.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o baterie

Atunci cand visezi un lacat la usa inseamna ca vei avea parte de multe ingrijorari, iar daca visezi ca pui un lacat la usa inseamna ca vei avea un castig la care nu te asteptai, de vreme ce atunci cand visezi ca spargi un lacat inseamna ca vei avea parte de zgarcenie. Un lacat spart de altcineva in vis inseamna ca vei reusi sa iti rezolvi problemele de la locul de munca iar un lacat vazut in vis inseamna multa ingrijorare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.