Interpretare vis in care apare gazela

0
467
Interpretare vis in care apare gazela

Interpretarea viselor in care apare gazela. Atunci cand visezi o gazela inseamna ca esti un om rafinat, ai simtul elegantei insa de cele mai multe ori acest animal plin de gratie si nespus de frumos se refera la faptul ca vei intalni o persoana de sex feminin care te va fascina.

Gazela din vis poate desigur sa reprezinte si gratia, puterea de a fi tare si elegant in acelasi timp, sufletul uman, frumusetea lui, insa atunci cand visezi ca iti apare de mai multe ori o gazela in vis inseamna ca de fapt te gandesti foarte mult la o persoana de sex feminin care este departe de tine.

Cand visezi o gazela pe care o alungi cu pietre inseamna ca e posibil sa ai parte de un mare scandal cu o persoan de sex feminin din viata ta iar daca un barbat viseaza ca alunga o gazela cu pietre inseamna ca se va certa foarte tare cu iubita sa ori cu sotia, e posibil ca in cele din urma sa fie chiara abandonat si lasat de izbeliste, sa ramana singur.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un șobolan

In cazul in care visezi ca prinzi o gazela inseamna ca reusesti intr-un final sa ai de partea ta pe cineva pe care de multa vreme te chinuiai sa il aduci aproape de tine. In cazul barbatilor, atunci cand acestia viseaza ca prind o gazela inseamna ca in sfarsit vor avea femeia pe care si-au dorit0o de mult timp, vor reusi sa o cucereasca.

gazela

Atunci cand visezi ca esti atacat de o gazela inseamna ca te vei certa foarte tare, definitiv chiar, cu partenerul tau de viata, te va dobori si o mare depresie. Atunci cand visezi ca ucizi o gazela inseamna ca ai foarte multe lipsuri si te chinui sa razbati in viata la lumina, insa esti si constrans de timp, ai multe pe cap, esti ingrijorat si simti ca totul in jurul tau se doboara.

Gazela blanda sau cu ochii mari care sugereaza simpatie si caldura in vis simbolizeaza in viata reala faptul ca ai parte de un partener de viata sincer, care te iubeste si te sprijina in orice ai face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.