Interpretare vis in care apare o ciupitura

0
1534
Interpretare vis in care apare o ciupitura

Interpretarea viselor in care apare o ciupitura. Atunci cand visati ca sunteti ciupit de cineva inseamna ca trebuie sa aveti grija la sanatate deoarece sunteti in pericol de boala insa daca visati ca aveti ciupituri de la varsatul de vant inseamna ca aveti noroc in dragoste.

Atunci cand visezi ca esti ciupit de o viespe inseamna ca iti va merge foarte bine din punct de vedere financiar, insa vei avea si cheltuieli foarte mari, extravagante chiar, avand in vedere ca iti place luxul.

De cele mai multe ori cand visezi ca esti ciupit de un varsat de vant inseamna ca vei avea foarte mult succes in viata, mai ales pe plan amoros, e posibil sa intalnesti persoana ideala pentru tine, e posibil sa ai succes la persoanele de sex opus in general, iar daca visezi ca cineva te ciupeste inseamna ca trebuie sa te protejezi mai mult, sa ai grija sa nu te imbolnavesti, sa iti respecti mai ales programul de alimentare si in nici un caz sa nu cazi prada viciilor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ca joci fotbal

ciupitura

In aceeasi ordine de idei, in momentul in care visezi ca esti ciupit mai inseamna si ca ai dubii in legatura cu ceva anume, trebuie sa te incarci cu mult calm pentru a putea realiza ceea ce ti-ai propus, mai ales ca sa poti trece peste dificultatile pe care in prezent le ai.

O ciupitura in vis mai inseamna si faptul ca va trebui sa te trezesti la realitate, chiar daca asta va fi un adevarat soc pentru tine, insa totul se va dovedi in cele din urma a fi o adevarata lectie de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.