Interpretare vis in care apare un kaiten

0
170
Interpretare vis in care apare un kaiten

Interpretarea viselor in care apare un kaiten. Kaitenul este cunoscut ca fiind o torpila japoneza care este condusa direct la tinta de catre un pilot, astfel incat el devine chiar prima victima a sa.

Visul in care iti apare un kaiten simbolizeaza de fapt instinctul omului de sacrificiu indiferent de pierderi, indiferent de cat de mult rau i-ar putea face. Sugereaza astfel si capacitatea omului de a face compromisuri extreme, de a deveni un fel de martir absurd, fara a se interesa in fapt de propria persoana, reusind sa piarda tot ce are mai de pret in viata.

Atunci cand visezi ca tu esti pilotul care manevreaza un kaiten inseamna ca esti omul gata sa se sacrifice oricand pentru o cauza, esti capabil sa induri pana si cele mai grozave calamitati si jigniri numai pentru a obtine in cele din urma implinirea unui scop care nu vizeaza individualitatea ci restul omenirii, iar aici omenirea este reprezentata de cercul de apropiati al celui care vizeaza.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pilot

Pot aparea foarte multe contexte in cadrul carora sa fie incadrat un kaiten si suferinta ulterioara. Visul prevesteste astfel faptul ca trebuie sa aveti grija la faptele pe care le faceti deoarece e posibil sa aduceti multa suferinta atat unor oameni cunoscuti cat si unor oameni care nu va sunt atat de apropiati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.