Interpretare vis în care vezi ceva legat de magie

0
386

Dacă visezi ceva mistic, atunci poate ar trebui să începi întotdeauna interpretarea viselor de la modul cum înțelegi magia, ca pe ceva periculos sau nu. Magia poate face atât bine cât și rău. Există multe vise despre magie care nu pot fi explicate, vise al căror simbolism își face drum în adâncul subconștientului.

Dacă îți apar magi în vis, care au trăit cu multe secole în urmă, ei simbolizează dorința de a atinge un nivel mai înalt de conștiință. Alchimiștii în vis sunt un simbol al puterii interioare. Magia focului, magia pământului sau a altor elemente naturale în vis arată dorința de a evolua din punct de vedere spiritual.

Visele despre magie arată că ești un om norocos. Ele simbolizează succesul. Probabil că în următoarea perioadă, în cel mult patru săptămâni te vei bucura de abundență financiară, deoarece vei avea parte de șanse și circumstanțe care vor permite acest lucru. Vei trăi experiențe noi și vei avea parte de schimbări pozitive în viața ta. Recomandat este să te bucuri complet de viață, să fii optimist, să consumi alimente sănătoase, să bei multă apă și să te odihnești mult. Viața te va răsplăti și în sens financiar și pe plan spiritual.

Dacă visezi că faci magie arată că în viața reală vei avea parte de ce ți-ai dorit. În ciuda oricărui lucru care se întâmplă în viața ta, prin eforturile tale de a reuși, îți vei spori șansele de a-ți atinge țelul pe care ți l-ai propus. Visul arată că ești binecuvântat, că vei avea parte de noroc și tu și familia ta. Cu siguranță în viitorul apropiat vei simți că poți realiza acele lucruri pe care cândva le-ai considerat ca fiind imposibile, dar care acum pot devenit posibile.

Alte vise despre magie:

  • Dacă te visezi într-un cerc magic, înseamnă că în viața reală trebuie să te protejezi de influența unor forțe exterioare ale răului.
  • Dacă în vis te vezi sub influența puterilor magice, semnifică faptul că în viața reală crezi în aceste lucruri și ele îți distrug personalitatea.
  • Visul despre vrăji reflectă dorințe ascunse și temeri din viața reală.
  • Dacă visezi simboluri în practica ritualurilor magice, pentagrame și hexagrame, acestea simbolizează protecția împotriva forțelor externe. Pot fi și alte simboluri: amulete, cercul magic, sabia, cupa, crucea, banul de argint, lumânările, bagheta magică, oglinda magică, bastonul. Fiecare în parte poate simboliza ceva anume, care se află deasupra înțelegerii oamenilor obișnuiți. Toate aceste instrumente de magie devin sacre în mâna celui care are abilitățile de a practica magia.
Citește și:  Interpretare vis in care esti la biserica si te rogi foarte tare pentru ceva

Visul în care recunoști o persoană care face magie, semnifică faptul că ai abilitățile necesare pentru a-ți schimba viața și a avea un viitor prosper. Un asemenea vis arată că ești îndreptat către un viitor strălucit.

Atunci când vezi în vis o persoană care practică magia, înseamnă că în termen de trei zile vei vorbi cu cineva și vei demara un plan care îți va aduce câștiguri financiare.

Dacă vezi un magician în vis, înseamnă că în următoarele cinci zile ar trebui să fii concentrat și atent la deciziile pe care le iei, la acțiunile pe care urmează să le efectuezi, să fii convins că situația în care te vei afla necesită atenția personală imediată. Drept urmare, o oportunitate cu totul nouă se va deschide în viața ta și vei avea parte de o neașteptată prosperitate.

Unii spun că avem posibilitatea de a ne crea visele prin puterea imaginației. Alții consideră că atunci când visezi un om care face magie neagră în vis, înseamnă că în viața reală cunoști o persoană care nu te iubește și care îți vrea răul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.