Iubire si bani – Sagetator – ianuarie 2013

0
264
Iubire si bani - Sagetator - ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Sagetator in ianuarie 2013

In luna ianuarie a anului 2013 pentru nativii din Sagetator nu se intrevad prea multe shimbari, ei vor fi oarecum linistiti mai ales pe plan social. Relatiile amoroase insa vor trece pe un plan secund pentru acesti nativi, ei nu vor avea dispozitia necesara cat sa se implice, poate ca vor ramane in cuplu numai pentru ca asa trebuie, desi nu le sta in caracter.

Insa spre finalul lunii isi vor reveni, vor deborda de energie si aici se mai poate vorbi si despre o noua persoana ce apare in viata Sagetatorilor, un personaj care va capata o valoare inestimabila pentru acesti nativi, va deveni sprijinul lor. Aici e posibil sa fie chiar vorba despre o cunostinta mai veche care abia acum isi capata un sens in viata voastra.

Bani si cariera pentru nativii din zodia Sagetator in ianuarie 2013

Banii si cariera sunt pe primul plan in zodia Sagetator in luna ianuarie 2013. Acesti nativi vor fi motivati sa munceasca din plin, sa isi castige un respect mai mare, sa fie laudati si sa ajunga in centrul atentiei. E posibil chiar sa si reuseasca fara prea mari eforturi insa ei sunt atat de implicati in toata agitatia asta care pare mai degraba launtrica, incat nu-si dau seama cand isi ating telul. Vor avea foarte multe idei pe care le pot pune in practica si care sa aiba succes, ceea ce le va fi foarte benefic, tinand seama de faptul ca ei traiesc practic pentru impliniri materiale in aceasta perioada.

Citește și:  Interpretare vis in care aranjezi multe bancnote sau monede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.