Interpretare vis in care innebunesti si ajungi la spitalul de nebuni

0
3956
Interpretare vis in care innebunesti si ajungi la spitalul de nebuni

Interpretarea viselor in care innebunesti si ajungi la spitalul de nebuni reflecta in general situatii in care este posibil sa se inrautateasca situatia ta sociala sau familiala, anunta schimbari destul de importante in viata, te poti astepta la unele modificari in plan sentimental sau, uneori, mai denota si aparitia unor boli.

In cazul in care visezi ca o iei razna s-ar putea ca in viata reala sa iti pierzi capacitatea de concentrare asupra unui lucru sau asupra unei situatii, scapi controlul unei situatii delicate sau nu mai poti face fata cu succes in anumite imprejurari.

Daca visezi ca ajungi intr-un ospiciu este un semn ca in realitate o sa te lovesti de piedici mari si o sa iti pierzi controlul, se poate intampla ca intr-o discutie importanta cu cineva sa nu mai poti sa iti pastrezi calmul sau luciditatea si sa vorbesti prostii, fapt ce te va afecta destul de negativ dupa aceea, chiar s-ar putea sa ai de pierdut si in plan material sau relational.

Este posibil ca datorita unui comportament mai ciudat sa iti pierzi o cunostinta apropiata sau un prieten – o prietena – care nu va mai putea avea incredere in tine si in comportamentul tau. S-ar putea sa te trezesti in curand ca nimeni nu te mai ia in serios, nu iti mai iau in calcul opiniile pe care le ai, nu mai tin cont de parerile si pozitiile tale.

spital de nebuni

Daca visezi ca innebunesti si ajungi la ospiciu reflecta si pierderea unor afaceri pe care le ai sau posibilitatea certa de a nu mai avea simtul afacerilor atat de dezvoltat precum il ai in momentul de fata. Daca ai afaceri prospere s-ar putea ca in realitate sa existe un pericol de a pierde clientii sau partenerii, ceva s-ar putea sa nu le convina la tine, probabil o schimbare de opinie sau de comportament.

Citește și:  Interpretare vis in care ploua cu sange

Visul in care innebunesti arata un posibil dezechilibru si in plan emotional, exista sansa ca in scurt timp sa nu te mai intelegi ca si inainte cu perechea ta, s-ar putea sa se iste neintelegeri avand la baza lucruri marunte, chestiuni ridicole si insignifiante insa mandria fiecaruia in parte sa duca la o stare de tensiune ce poate schimba raportul din relatia existenta.

Daca visezi ca innebunesti si mergi la spitalul de nebuni semnifica o reorganizare in viata reala, se poate ca in curand sa iei hotararea de a reorganiza o activitate in familie, se poate sa iti reorganizezi treburile la locul de munca sau sa cauti noi oportunitati pentru a face o investitie.
Daca ai probleme de acest gen la serviciu atunci inseamna ca urmeaza o perioada destul de tulbure in care vei incerca noi modalitati de a-ti practica profesia.

Totodata visul ilustreaza o dezordine in planul psihologic, exista posibilitatea unui haos pe care o sa il experimentezi in scurt timp din cauza faptului ca se schimba anumite coordonate in jurul tau si te vor buimaci. In acest caz urmeaza o perioada relativa in care o sa incerci sa iti dai seama pe ce te mai poti baza in relatiile cu ceilalti si in afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.