Interpretare vis in care intra mascatii peste tine

0
4313
Interpretare vis in care intra mascatii peste tine

Interpretarea viselor in care intra mascatii peste tine poate sa reflecte per ansamblu teama de o corectie sau teama de a nu fi descoperit(a).

Daca visezi ca intra peste tine mascatii noaptea s-ar utea ca in realitate sa iti fie frica de niste dezvaluiri si de eventualele pedepse ce pot sa apara in urma lor, ascunzi ceva de ceilalti, teama de scandal, s-ar putea ca relatiiile cu cineva sa fie intinse la maxim si sa existe posibilitatea unei confruntari mai aprinse, ganduri de razbunare sau ganduri negre.

trupe politie

Visul in care intra mascatii peste tine ziua ar putea sa simbolizeze o eventuala descoperire pe care cineva o sa o faca in legatura cu tine, te simti amenintat(a) de un grup de persoane care cauta prea mult in viata ta sau in activitatea ta, evenimente neasteptate care te vor zdruncina putin, ai dusmani care spun vorbe despre tine, persoane nesincere, evenimente care te pun in incurcatura, te dezorienteaza, intamplari care survin pe neasteptate si iti dau de furca deoarece nu le intelegi.

Daca visezi ca intra mascatii peste tine in casa atunci se poate ca in realitate sa iti apara ceva probleme in afaceri, neintelegeri in casa din cauza unor lucruri pe care le-ai ascuns de ceilalti desi ar fi trebuit sa ii informezi la timp, nesiguranta din cauza unor duplicitati in care te-ai implicat, schimbare brusca in viata ta pentru care nu esti pregatit(a), cineva sau mai multe persoane dupliciteaza impotriva ta.

Visul in care intra peste tine mascatii intr-un loc familiar ar putea sa exprime de altfel personaje cunoscute din viata ta care joaca un rol dublu, in acest sens visul este un semn ca trebuie sa fi atent(a) la jocurile pe care le faci si la persoanele cu care te insotesti la un moment dat, pericol sa te tradeze cineva, posibilitate de esec intr-o activitate in care nu ai siguranta partenerilor.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva arunca pe tine acid

Daca locul in care intra mascatii este total necunoscut atunci inseamna ca te aventurezi prea departe in viata reala, pasesti pe taram necunoscut si te-ar putea costa, te aventurezi in afaceri pe care nu le prea intelegi, stai de vorba cu persoane care te pacalesc, la serviciu se pot intampla incurcaturi care vor supara sefii.

trupe speciale

Daca visezi ca esti undeva intr-o cladire administrativa si intra mascatii atunci este posibil sa ai incurcaturi cu legea, exista pericolul sa incalci niste regulamente sau niste reguli impuse de altcineva, ceea ce faci este in contradictie cu legile morale sau firesti ale societatii, nu respecti regulile jocului pe care le-ai stablit tu impreuna cu alte persoane.

Visul in care esti intr-un magazin si intra mascatii brusc reflecta nereguli cu planurile pe care le ai sau pe care te gandesti sa le pui la cale, atitudinile tale deranjeaza pe cineva, exista sansa sa te confrunti cu o persoana pe care nu ai inteles-o corect de la inceput.

Daca visezi ca intra mascatii peste tine atunci ceva nu faci corect, nu esti corect(a) fata de cineva, ai o teama inexplicabila de a te confrunta cu o situatie ce te-ar putea pune in dificultate reala, iti este frica sa dai ochii cu cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.