Interpretare vis in care apare un camatar

0
758
Interpretare vis in care apare un camatar

Interpretarea viselor in care apare un camatar. Daca visezi ca esti camatar inseamna ca iti vei pierde averea datorita unor speculatii iar daca visezi un camatar inseamna ca nu trebuie sa iti incarci sufletul cu problemele din viata cotidiana.

Camatarul din vis reprezinta desea faptul ca esti o fire mai seducatoare, te bazezi pe abilitatile tale ca sa castigi intr-o lupta, adesea purtata necinstit, te lasi prada instinctelor de a avea, de a obtine multe prin mijloace ilicite, necontand peste cine trebuie sa calci ca sa iti implinesti scopul.

Adesea daca visezi un camatar aceste este si o avertizare asupra fatului ca nu trebuie sa te lasi prada sentimentelor, trebuie sa incerci sa fii tare in unele situatii si sa nu te lasi influentat de cei mai puternici din jurul tau.

Atunci cand visezi ca tu esti camatar inseamna ca vei avea si parte de unele probleme la locul de locul de munca, e posibil ca seful tau sa te trateze cu indiferenta sau sa iti puna bete in roate, ori el ori colegii, sa nu va reuseasca unele proiecte si sa nu puteti finaliza ceea ce v-ati propus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un chelner/chelnerita

In cazul in care visezi ca ai datorii la camatari inseamna ca in realitate e posibil sa ai multe lucruri lasate nerezolvate, uitate, iar acum este timpul sa iti inchei socotelile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.