Interpretare vis in care apare un buzunar

0
1670
Interpretare vis in care apare un buzunar

Interpretarea viselor in care apare un buzunarAtunci cand visezi ca ai o gaura intr-unul din buzunare inseamna ca actiunile tale ii vor deranja pe cei din jur. In cazul in care visezi ca dai peste ceva neasteptat intr-un buzunar inseamna ca te vei simti bine alaturi de familie, nu veti avea probleme de nici un fel iar armonia si linistea va va umple casa.

Cand visezi ca ai multe monede in buzunar inseamna ca te vei descurca foarte bine la locul de munca si vei fi rasplatit pe masura. Pe de alta parte, daca monedele din vis sunt de aur sau ai orice fel de bijuterie de aur in buzunar sau pur si simplu aur inseamna ca vei avea parte de multe dispute, de necazuri in familie, cineva iti poarta dusmanie si iti vrea raul.

Totodata daca visezi buzunare acestea inseamna si ca vei avea parte de multe taine, tii multe lucruri pentru tine, vrei sa ti protejezi intimitatea, ai multe lucruri personale pe care nu vrei sa le faci publice.

Citește și:  Interpretare vis in care apare xerox

buzunar

Buzunarele mai sunt si echivalentele amicilor care te ajuta mereu, iti stau in preajma gata sa sara in ajutor in caz de nevoie, insa daca te visezi cu mainile in buzunar inseamna ca esti o fire foarte pasiva, nu-ti place sa iei decizii, nu vrei sa actionezi in nici un fel, fugi de responsabilitati, mai ales pentru ca te simti total neputincios, ti-e teama sa nu fii acuzat de ceva, iar pentru asta stai mereu si astepti sa iti vina cineva in ajutor, care sa te indrume.

De multe ori buzunarele din vis pot simboliza faptul ca cineva vrea sa iti faca rau, sa te darame pe plan social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.